breaking news

Muhammed ‘King MO’ Lawal trekt handschoenen van de wilgen

October 10th, 2019 | by Lennart Van Arendonk
Muhammed ‘King MO’ Lawal trekt handschoenen van de wilgen
Bellator MMA
0

Muhammed Lawal mist het wedstrijdvechten en laat zichzelf weer inroosteren op een Mixed Martial Arts (MMA) evenement. Bellator MMA brak het nieuws aan ESPN.com en vertelde ook dat Lawal zijn terugkeer gaat maken in een 195-pound catchweight gevecht tegen nieuwkomer Andrew Kapel.

Muhammed Lawal, ook bekend als ‘King Mo’ mag gezien worden als een Bellator MMA icoon. Na gevechten bij M-1 Global en Strikeforce maakte hij op 24 januari 2013 zijn debuut bij Bellator MMA. Sinds dien heeft hij hier zestien keer gevochten. Lawal is bekend van partijen tegen onder andere Roger Gracie, Quinton Jackson, Cheick Kongo, Mirko Cro Cop en Ryan Bader.

Lawal staat ingeroosterd tegenover Andrew Kapel. Dit is een 24-jarige Amerikaanse vechter met een professioneel record van 13 om 6. Hij heeft gevochten bij veel verschillende organisaties en heeft hier bewezen een grondspecialist te zijn. Vooral de omstrengelingen geven hem veel succes.

Het gevecht gaat op 8 november gebeuren tijdens Bellator 233 in de WinStar World Casino and Resort in Thackerville, Okla.

Lawal zegt ook ditmaal dat dit zijn aller laatste partij gaat zijn.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »