breaking news

Mounir Lazzez vervangt Christian Aguilera vs. Warlley Alves

January 4th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Mounir Lazzez vervangt Christian Aguilera vs. Warlley Alves
UFC
0

Het gevecht tussen welterweights Christian Aguilera en Warlley Alves op 16 januari gaat, omdat Aguilera wegens onbekende redenen heeft afgezegd, niet door. Alves komt nu vier dagen later, tegen Mounir Lazzez, in actie, zo meldt MMA Junkie.

Mounir Lazzez maakte in juli van het afgelopen jaar, tegen Abdul Razak Alhassan, zijn debuut bij de UFC. In een heerlijke knalpartij kwam hij, via een unanimous decision, als winnaar uit de strijd. Beide vechters kregen hiervoor de “Fight of the Night” bonus toegekeerd. Vervolgens zou Lazzez het in oktober opnemen tegen David Zawada, maar moest hij wegens een positieve COVID-19 test afzeggen. In het verleden was hij de Desert Force welterweight kampioen

Warlley Alves deed in 2014 mee aan het derde seizoen van The Ultimate Fighter: Brazil en wist het middleweight toernooi te winnen. De Braziliaan besloot uiteindelijk om in de welterweight divisie te vechten. Hij wist zijn eerste vier gevechten te winnen, waaronder een finish tegen Colby Covington. Bryan Barbarena maakte, via een unanimous decision, een einde aan die reeks. Alves vocht in november van 2019 voor het laatst, toen wist Randy Brown hem, via een ‘triangle choke’, te verslaan. Een halfjaar daarvoor wist hij Sérgio Moraes knock-out te slaan.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »