breaking news

Montana De La Rosa treft Mayra Bueno Silva op 27 februari

January 1st, 2021 | by Jamal Boussenaf
Montana De La Rosa treft Mayra Bueno Silva op 27 februari
UFC
0

Montana De La Rosa en Mayra Bueno Silva gaan het op 27 februari, in een flyweight gevecht, tegen elkaar opnemen. MMA Fighting meldde eerder een mondelinge overeenkomst, nu is het gevecht bevestigd. Het is nog niet bekend waar het gevecht zal plaatsvinden.

Montana De La Rosa maakte in 2017, na haar deelname aan The Ultimate Fighter, haar UFC debuut. Ze is momenteel 4-2 in de UFC, waar ze begon met een winstreeks van drie gevechten met drie finishes. De partijen die volgden eindigden allemaal in een unanimous decision, waarvan ze er één wist te winnen. Dat was begin dit jaar tegen Mara Romero Borella. De La Rosa zou het eerder deze maand nog opnemen tegen Taila Santos, maar omdat één van haar cornermen positief testte op COVID-19 ging dit niet door.

Mayra Bueno Silva wist in 2018, via de Dana White’s Contender Series, een contract bij de UFC te verdienen. Een maand na haar deelname maakte Bueno Silva haar debuut tegen Gillian Robertson, die ze via een armbar wist te verslaan. Vervolgens duurde het zo’n anderhalf jaar voordat de Braziliaanse weer vocht. In maart nam ze het op tegen Maryna Moroz, dit gevecht verloor ze via een unanimous decision. In september wist ze Mara Romero Borella via een armbar te submitten.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »