breaking news

Molly McCann treft UFC debutante Diana Belbita tijdens UFC Boston

August 20th, 2019 | by Marcel Dorff
Molly McCann treft UFC debutante Diana Belbita tijdens UFC Boston
UFC
0

De UFC heeft een nieuw gevecht toegevoegd aan de UFC on ESPN 6 card in Boston, Massachusetts. De Engelse Molly McCann treft die avond de Roemeense debutante Diana Belbita in de Flyweight divisie. Beide vrouwen treffen elkaar in de Octagon van de TD Garden. Het gevecht zal plaatsvinden op 18 Oktober 2019.

Molly McCann (MMA 9-2/UFC 2-1) is een Engelse vechtster die haar Pro-MMA carrière in 2014 begon. Binnen een tijd van twee jaar wist McCann een record neer te zetten van 4-1 en pakte ze de titel bij de Shock ‘n Wave organisatie. Nadat ze deze verdedigde klopte Cage Warriors bij haar aan. McCann vocht in 2017 tweemaal voor de Cage Warriors organisatie. Beide keren won de Engelse via Unanimous Decision. In 2018 mocht McCann voor de vacante Women’s Flyweight titel vechten tegen Bryony Tyrell. McCann won het gevecht via TKO in de tweede ronde en pakte de titel. McCann mocht vervolgens in haar eigen stad Liverpool in Mei 2018 haar UFC debuut maken tegen Gillian Robertson. Het debuut werd er een om snel te vergeten. McCann verloor in de tweede ronde via een Rear Naked Choke Submission. Echter wist McCann in haar daarop volgende gevecht wel de overwinning te pakken. Tijdens UFC Londen in Maart 2019 won McCann via Unanimous Decision van de Braziliaanse Priscila Cachoeira. McCann wist daar twee maanden later een tweede overwinning aan toe te voegen. Via Unanimous Decision werd gewonnen van voormalig KSW kampioene Ariane Lipski tijdens UFC Greenville.

Embed from Getty Images

Diana Belbita (MMA 13-4/UFC 0-0) is een Roemeense MMA vechtster die in 2014 haar professionele carrière startte. Belbita vocht in haar beginperiode veel voor de Roemeense RXF organisatie. Daar wist ze in acht optreden liefst zeven maal te winnen. Vervolgens tekende ze in 2016 bij de KSW organisatie. Na een goed debuut mocht ze voor de vacante Flyweight titel vechten tegen Ariane Lipski. Lipski was te sterk via Armbar Submission in de eerste ronde. Belbita keerde terug bij de RXF organisatie in wist daar op een onsuccesvol uitstapje in Zweden na alle gevechten te winnen. Belbita tekende vervolgens in April 2019 een contract bij de UFC.

Afbeeldingsresultaat voor diana belbita

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »