breaking news

Molly McCann treft Taila Santos tijdens UFC evenement op 15 juli in Abu Dhabi

June 10th, 2020 | by Marcel Dorff
Molly McCann treft Taila Santos tijdens UFC evenement op 15 juli in Abu Dhabi
UFC
0

Molly McCann keert op 15 juli aanstaande terug in de Octagon. De uit Liverpool komende McCann treft de Braziliaanse Taila Santos in de Flyweight divisie. Beide vrouwen ontmoeten elkaar in de Octagon op Yas Island te Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten. Het gevecht maakt deel uit van heet doordeweeks evenement in juli. MMA journalist Jim Edwards wist de partij te melden.

Molly McCann (MMA 10-2/UFC 3-1) is een Engelse vechtster die haar Pro-MMA carrière in 2014 begon. Binnen een tijd van twee jaar wist McCann een record neer te zetten van 4-1 en pakte ze de titel bij de Shock ‘n Wave organisatie. Nadat ze deze verdedigde klopte Cage Warriors bij haar aan. McCann vocht in 2017 tweemaal voor de Cage Warriors organisatie. Beide keren won de Engelse via Unanimous Decision. In 2018 mocht McCann voor de vacante Women’s Flyweight titel vechten tegen Bryony Tyrell. McCann won het gevecht via TKO in de tweede ronde en pakte de titel. McCann mocht vervolgens in haar eigen stad Liverpool in Mei 2018 haar UFC debuut maken tegen Gillian Robertson. Het debuut werd er een om snel te vergeten. McCann verloor in de tweede ronde via een Rear Naked Choke Submission. Echter wist McCann in haar daarop volgende gevecht wel de overwinning te pakken. Tijdens UFC Londen in Maart 2019 won McCann via Unanimous Decision van de Braziliaanse Priscila Cachoeira. McCann wist daar twee maanden later een tweede overwinning aan toe te voegen. Via Unanimous Decision werd gewonnen van voormalig KSW kampioene Ariane Lipski tijdens UFC Greenville. McCann zou vervolgens in Oktober 2019 terugkeren in de Octagon tijdens UFC Boston tegen UFC debutante Diana Belbita. Na een moeilijke eerste drie minuten wist McCann het gehele gevecht te dicteren en won ze overtuigend via Unanimous Decision. McCann werd vervolgens door de UFC gekoppeld aan Ashlee Evans-Smith tijdens UFC Londen in Maart 2020. Echter werd het evenement in verband met COVID-19 gecanceld.

Embed from Getty Images

Taila Santos (MMA 15-1/UFC 0-1) is een Braziliaanse vechtster die uitkomt voor het bekende Astra Fight Team. Santos debuteerde in het Pro-MMA in 2013 en heeft in vijf jaar tijd de status verworven als een van de grootste talenten in het vrouwen MMA uit Brazilië. In drie jaar tijd wist de Braziliaanse liefst veertien partijen te winnen. Onder meer Gisele Moreira werd verslagen en de prestigieuze Aspera FC titel werd binnengehaald. Mede door blessures was Santos liefst twee jaar zonder partij. Ze kreeg echter wel een uitnodiging van de UFC om mee te doen aan de Braziliaanse Contender Series. Santos versloeg Estefani Almeida via Unanimous Decision. Dit was voor de UFC reden genoeg om de Braziliaanse te contracteren. Santos debuteerde tijdens UFC Fortaleza in Februari 2019 tegen de Italiaanse Mara Romero Borella. In een vrij matig gevecht verloor Santos via Split Decision en was ze haar ongeslagen status kwijt. Santos zou vervolgens in Augustus 2019 terugkeren in de Octagon tijdens UFC Montevideo tegen Ashlee Evans-Smith. Echter raakte de Braziliaanse geblesseerd waardoor ze moest afhaken. Santos zou het vervolgens tijdens UFC Saskatoon op gaan nemen tegen Gillian Robertson. Echter werd het evenement in verband met COVID-19 gecanceld.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »