breaking news

Molly McCann treft Ji Yeon Kim op 14 augustus

May 17th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Molly McCann treft Ji Yeon Kim op 14 augustus
UFC
0

Een flyweight gevecht is toegevoegd aan de UFC Fight Night dat op 14 augustus zal plaatsvinden. John Hyon Ko meldt dat Molly McCann het dan zal opnemen tegen Ji Yeon Kim. Het is nog niet bekend waar het evenement zal plaatsvinden.

Molly McCann hoopt weer een winstreeks neer te kunnen zetten. De Scouser maakte in 2018, in een verloren gevecht met Gillian Robertson, haar UFC debuut. Vervolgens wist McCann in 2019 een winstreeks van drie gevechten neer te zetten. Zo wist ze Priscila Cachoeira, Ariane Lipski en Diana Belbiţă via een unanimous decision te verslaan. In haar laatste twee gevechten stond McCann aan de verkeerde kant van een unanimous decision. Zo verloor ze van Taila Santos en meest recent van Lara Procópio.

Ji Yeon Kim verloor eveneens haar laatste gevecht. “Fire Fist” maakte in 2017 haar debuut bij de UFC en vocht in die periode zes keer. Ze wist net als McCann een record van 3-3 neer te zetten. Kim is de laatste jaren allerminst actief geweest. Zo vocht ze in de laatste twee jaar maar twee keer en ging ze 1-1 in die twee gevechten. In 2019 wist Kim, tijdens UFC 243, Nadia Kassem via een TKO te verslaan. Haar meest recente gevecht van bijna een jaar geleden verloor ze, via een unanimous decision, van Alexa Grasso.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »