breaking news

Mohammed Jaraya vecht tegen Alan Scheinson in Lille

March 30th, 2018 | by Redactie
Mohammed Jaraya vecht tegen Alan Scheinson in Lille
GLORY
0

Mohammed Jaraya gaat zijn tweede partij voor GLORY vechten op 12 mei aanstaande tijdens GLORY 53 in Lille. Hij neemt het op tegen Alan Scheinson in de Welterweight divisie. Dit wist kickboks reporter John Mo te melden vandaag. Jaraya won zijn eerste partij tegen Miles Simson tijdens GLORY 51 in Rotterdam

Alan Scheinson (49-6-0/GLORY 1-3-0) is een Argentijnse Welterweight die in 2017 zijn debuut maakte voor de organisatie. Hij vocht tijdens GLORY 37 in Los Angeles tegen Karim Benmansour. In een hard gevecht dat over de volle 3 ronden ging verloor Scheinson via een Split Decision. Scheinson komt uit voor Hemmers Gym uit Breda en is de voormalig K-1 Argentina kampioen. Scheinson staat bekend als een harde vechter die maar liefst 37 van zijn 48 overwinningen voor de bel wist te behalen. In zijn tweede gevecht voor GLORY verloor Scheinson tegen Murthel Groenhart in Den Bosch eerder dit jaar. Ondanks zijn twee verliespartijen heeft Scheinson wel een visitekaartje afgegeven en is dus uitgenodigd voor het Contender toernooi dat plaatsvond tijdens GLORY 51 in Rotterdam. Scheinson nam het in de eerste partij op tegen Thongchai Sitsongpeenong. In een spannende partij trok Thongchai aan het langste eind via een Split Decision die werkelijk beide kanten op had kunnen vallen. Scheinson was het duidelijk niet eens met de beslissing en lijkt nu verder weg te gaan raken in de rankings.

Mohammed Jaraya (64-6-0/GLORY 1-0-0) is een van de vele talenten die de GLORY Welterweight divisie bezit. Jaraya staat altijd garant voor explosieve partijen. Hij vocht het grootste deel van zijn carrière bij Enfusion en maakte daar al snel naam als the Destroyer. Zo won hij onder anderen van Tayfun Ozcan en Nordin Ben Moh. Jaraya vocht tot zijn laatste partij op Lightweight. Na een incident met een jurylid na zijn partij tegen Redouan Laarkoubi kreeg Jaraya een schorsing. Nadat deze schorsing werd omgezet naar een gedeeltelijk voorwaardelijke tekende Jaraya een contract bij GLORY. Hij stapte over naar The Colosseum Gym in Utrecht en vocht zijn eerste partij tijdens GLORY 51 in Rotterdam tegen Miles Simson op Welterweight. Jaraya won via een Decision en zodoende zijn eerste gevecht op Welterweight.

Volg MMA DNA voor al het kickboks nieuws uit binnen- en buitenland! 

 

Tweet 20

Comments are closed.