breaking news

Mohammed Jaraya gaat terug naar Lightweight en wil in juni vechten

April 3rd, 2019 | by Stefan Van Erp
Mohammed Jaraya gaat terug naar Lightweight en wil in juni vechten
GLORY
0

Mohammed Jaraya gaat weer op Lightweight vechten. Dit heeft hij aangegeven tijdens een interview met Legends Combat Sports. Dit is een Marokkaanse sportzender. Jaraya stapte vorig jaar over naar de Welterweight divisie (77 kilogram) en deed dat met gemengd succes. Nu wil hij dus terug naar de 70 kilogram divisie waar hij voorheen bij Enfusion successen behaalde. 

Powered by Aiki Budo.

Mohammed Jaraya debuteerde voor GLORY op 3 maart 2018 tijdens GLORY 51 in Rotterdam. Hij nam het op tegen Miles Simson en wist met een Unanimous Decision overwinning de ring te verlaten. Daarna zou Jaraya aanvankelijk tegen Alan Scheinson vechten. Dit gevecht ging echter niet door omdat Jaraya een blessure aan zijn hand had opgelopen. Dat Jaraya geen gevecht uit de weg lijkt te gaan bleek wel uit het feit dat hij het tijdens zijn tweede partij het tegen voormalig kampioen Murthel Groenhart op nam. In de Johan Cruijff Arena in Amsterdam vochten beide heren tegen elkaar. Groenhart won via een TKO in de tweede ronde.

Vervolgens plande GLORY een partij tussen Jaraya en Robbie Hageman. Deze partij kon geen doorgang vinden omdat Jaraya wederom een blessure aan zijn hand had opgelopen. Daarna bleef het even stil rondom het toptalent. Hij verhuisde van sportschool en traint nu bij Fighting Talents in Den Bosch.

Jaraya kwam weer in de media tijdens een interview met Legends Combat Sports. Daarin gaf hij aan dat hij weer terug gaat in gewicht en zich richt op een gevecht in juni. Vooralsnog staat er geen evenement in juni gepland. GLORY heeft Jaraya ook nog niet overgeplaatst naar de Lightweight divisie. Hij bedekt op dit moment de zevende plaats in de Welterweight divisie.

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.

Translate »