breaking news

Modestas Bukauskas treft Michał Oleksiejczuk op 27 maart

January 15th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Modestas Bukauskas treft Michał Oleksiejczuk op 27 maart
UFC
0

Voormalig Cage Warriors lightheavyweight kampioen Modestas Bukauskas gaat het tijdens een UFC evenement op 27 maart, in een lightheavyweight gevecht, opnemen tegen Michał Oleksiejczuk, zo meldt MMA Fighting. Het is nog niet bekend waar het gevecht zal plaatsvinden.

Modestas Bukauskas kwam in 2020 over van het Britse Cage Warriors, waar hij de lightheavyweight kampioen was. In juli maakte hij zijn debuut tegen de eveneens debuterende Andreas Michailidis. Bukauskas wist via een TKO te winnen en kreeg een “Performance of the Night” bonus toegekeerd. Drie maanden later nam hij het op tegen Jimmy Crute, dit gevecht verloor Bukauskas via een TKO.

Michał Oleksiejczuk maakte in 2017, tegen Khalil Rountree, zijn UFC debuut. Hij won het gevecht via een unanimous decision maar dit werd teruggedraaid naar een ‘no contest’, omdat hij positief testte op een verboden middel. Hiervoor kreeg de Pool een schorsing van een jaar opgelegd. In de twee gevechten die daarop volgde wist Oleksiejczuk Gian Villante via een TKO en Gadzhimurad Antigulov via een knock-out te verslaan. Daarna verloor hij twee gevechten door een submission. Net als Bukauskas verloor Oleksiejczuk zijn meest recente gevecht tegen Jimmy Crute.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »