breaking news

MMA verslaggever Ariel Helwani maakt overstap naar ESPN

May 18th, 2018 | by Redactie
MMA verslaggever Ariel Helwani maakt overstap naar ESPN
Combat Sports
0

Ariel Helwani is een gevestigde naam in de Mixed Martial Arts (MMA) wereld. De Canadese verslaggever is vooral bekend van zijn maandagavond show The MMA Hour en vele berichten op MMAFighting.com. Daarnaast is hij op ieder groot evenement te vinden om live verslag te brengen. Vanaf juni 2018 zal Helwani zijn overstap maken naar de Amerikaanse entertainment en sportprogramma ESPN.

De laatste editie van The MMA Hour gaat op 11 juni uitgezonden worden op de social media kanalen van MMA Fighting. Snel na deze uitzending starten de opnames voor de eerste nieuwe show samen met de oud Ultimate Fighting Championship (UFC) vechter Chael Sonnen. Deze show verwacht op 20 juni zijn debuut te maken op ESPN.

Wat gaat er veranderen?

– De maandagavond podcast komt terug in een nieuw jasje. Helwani gaat zoals bekend, verschillende mensen interviewen en terug en vooruit blikken op het nieuws binnen de vechtsportwereld.
– Iedere woensdag verschijnt er een nieuwe show samen met Chael Sonnen. Er wordt gediscussieerd over het nieuws van de afgelopen week, en vooruit gekeken naar toekomstige gevechten.
– Vooruit en terugblikken op grote vechtsportevenementen.
– Dagelijkse items en berichten op internet en televisie.

De aankondiging en een bedankje:

Er zal nu een groot gat vallen in de berichtgeving van MMA Fighting. Helwani verzorgde namelijk wekelijks ruim vier uur aan exclusieve interviews, verschillende previews en terug en vooruitblikken. Het verlies van Helwani zal op de korte termijn pijn doen.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.