breaking news

MMA legendes Fedor Emelianenko vs. Rampage Jackson voor Bellator MMA Japan

October 9th, 2019 | by Lennart Van Arendonk
MMA legendes Fedor Emelianenko vs. Rampage Jackson voor Bellator MMA Japan
Bellator MMA
0

Afgelopen woensdag 9 oktober organiseerde Bellator MMA in samenwerking met Rizin Fighting Federation een persconferentie. Er is gesproken over de grootse ‘New Years Eve’ show die beide partijen organiseren op 29 december in Japan. Zo vecht de legendarische Fedor Emelianenko voor de laatste keer in het land van de rijzende zon.

Op 15 juni tekende Fedor Emelianenko een nieuwe multi-fight deal bij Bellator MMA. De Mixed Martial Arts legende wil hiermee zijn loopbaan als professionele vechter middels een ‘Farewell Tour’ afsluiten. Een hoofdstuk van deze tour is zijn gevecht tijdens het grootste Bellator MMA Japan evenement. Hij vecht tegen Quinton ‘Rampage’ Jackson.

Deze 41-jarige Jackson is ook een absolute MMA legende. Zo is hij bekend van zeer spectaculaire partijen bij zowel Pride FC als de Ultimate Fighting Championship. Jackson heeft zijn laatste paar gevechten gestreden in de kooi van Bellator MMA. Beide vechters hebben elkaar nog niet eerder ontmoet op het canvas.

Verder spraken Nobuyuki Sakakibara en Scott Coker over de positieve samenwerking, de behaalde successen en de toekomstige evenementen. Zo verwacht Bellator MMA volgend jaar evenementen in onder andere Amsterdam, Stockholm en Budapest. Tevens zullen drie Bellator MMA vechters strijden tegen drie Rizin FF vechters.

De promotie verwacht snel met een line-up te komen!

Bekijk de persconferentie hier terug:

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »