breaking news

MMA Legende Fedor Emelianenko treft Tim Johnson tijdens Bellator Moskou Main Event

August 5th, 2021 | by Marcel Dorff
MMA Legende Fedor Emelianenko treft Tim Johnson tijdens Bellator Moskou Main Event
Bellator MMA
0

Fedor Emelianenko kent zijn tegenstander voor het Bellator evenement dat zal plaatsvinden op 23 oktober aanstaande. De MMA legende en man die jaren de Heavyweight divisie domineerde gaat het opnemen tegen Tim Johnson tijdens het Main Event van Bellator Moscow. Het wordt voor Bellator de eerste maal dat ze een evenement in Rusland zullen organiseren. De partij zal worden gehouden in de VTB Arena. TASS wist de matchup te melden.

Voor Fedor zal dit zijn eerste partij worden sinds zijn overwinning in december 2019 tegen Quinton “Rampage” Jackson. Fedor won die partij via TKO in de eerste ronde. De Rus vocht eerder dat jaar voor de vacante Heavyweight titel, maar kwam te kort tegen Ryan Bader. De inmiddels 44 jarige Emelianenko is wereldwijd bekend als een van de allerbeste vechters die er ooit zijn geweest in het MMA. Aan het begin van de eeuw bleef Emelianenko bijna 10 jaar ongeslagen. Hij was de ster van de PRIDE FC organisatie. Destijds de beste organisatie in het MMA. Nu treft hij Tim Johnson. Johnson begon zijn Bellator avontuur slecht met twee verliespartijen in de eerste ronde. Echter wist de Amerikaan goed terug te komen met drie overwinningen op rij wat hem een interim titelgevecht opleverde afgelopen juni tegen Valentin Moldavsky. Moldavsky (pupil van Fedor) won via Unanimous Decision. Johnson zal zinnen op revanche.

Eerder werd al bekend dat voormalig Heavyweight kampioen Vitaly Minakov ook is toegevoegd aan het evenement. Hij neemt het op tegen de Amerikaanse sensatie Tyrell Fortune.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »