breaking news

MMA debuut voor Clyde Brunswijk tijdens GFC 20

November 21st, 2019 | by Lennart Van Arendonk
MMA debuut voor Clyde Brunswijk tijdens GFC 20
Combat Sports
0

Kickboks Sensatie Clyde Brunswijk staat op het punt op zijn debuut te maken in de Mixed Martial Arts (MMA) wereld. Hij doet dit tegen Jamshid Rahmonaliyev tijdens Gorilla Fighting Championship (GFC) in Oekraïne. Brunswijk heeft meer dan 45 professionele kickbokspartijen op naam staan en verwacht deze indrukwekkende reeks door te zetten in het MMA.

Op 23 november is het aan het Humo Arena Sport Complex om het twintigste evenement te ontvangen. onder het oog van Khabib Nurmagomedov staan er een paar spectaculaire partijen op de agenda. Zo doet Umar Nurmagomedov een poging om zijn GFC Bantamweight titel te verdedigen En krijgt Amin Ergashev de kans om de aller eerste kampioen uit Uzbekistan te worden.

De ogen van het Nederlandse publiek zullen vooral gericht zijn op de partij tussen Jamshid Rahmonaliyev en Clyde Burnswijk.

De kaart:

Brunswijk is een vechter met constante druk met snelle en vooral felle combinaties. Zijn techniekenpakket bestaat ook uit vliegende knieën en andere creatieve technieken. Hij vocht de meeste partijen in de Light Heavyweight divisie.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »