breaking news

Misha Cirkunov maakt op 2 oktober middleweight debuut tegen Krzysztof Jotko

August 17th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Misha Cirkunov maakt op 2 oktober middleweight debuut tegen Krzysztof Jotko
UFC
0

Misha Cirkunov en Krzysztof Jotko gaan het op 2 oktober, tijdens een UFC Fight Night, tegen elkaar opnemen, zo maakt de UFC op social media bekend. Cirkunov heeft besloten een gewichtsklasse lager te vechten.

Na een uitstekend begin in de UFC gaat het nu een stuk minder met Misha Cirkunov. De Letse-Canadees begon zijn UFC-carrière met vier overwinningen op rij, maar in zijn laatste zes gevechten wist Cirkunov maar twee keer te winnen. Zijn laatste overwinning is van bijna twee jaar geleden, toen hij Jimmy Crute, via een ‘Peruvian Necktie’, wist te verslaan. In het gevecht daarop, wat Cirkunov’s meest recente partij is, werd hij door Ryan Spann, via een TKO, verslagen.

Krzysztof Jotko zag afgelopen mei een eind komen aan een winstreeks van drie gevechten. De Pool nam het op tegen Sean Strickland, die hem via een unanimous decision wist te verslaan. Daarvoor nam Jotko het op tegen Alen Amedovski, Marc-André Barriault en Eryk Anders, die hij allemaal via een decision wist te verslaan. Jotko vecht sinds 2013 bij de UFC en mag zich opmaken voor zijn vijftiende gevecht bij de organisatie.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »