breaking news

Miranda Maverick vs. Gillian Robertson nu tijdens UFC 260

February 24th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Miranda Maverick vs. Gillian Robertson nu tijdens UFC 260
UFC
0

Flyweights Miranda Maverick en Gillian Robertson gaan het op 27 maart, tijdens UFC 260, tegen elkaar opnemen, zo meldt Fighter Path. Het gevecht zou eerst tijdens UFC 258 plaatsvinden, maar omdat Robertson wegens medische redenen niet kon vechten ging dit niet door. Het gevecht zal plaatsvinden in het UFC Apex in Las Vegas.

Miranda Maverick maakte in oktober van het afgelopen jaar, tijdens UFC 254, haar debuut bij de UFC. Ze wist de Georgische Liana Jojua, omdat de dokter moest ingrijpen, via een TKO te verslaan. Maverick zou eerder in juli al debuteren bij de organisatie, maar moest dit door een blessure uitstellen. Ze wist zes van haar acht overwinningen via een finish te winnen. In het verleden vocht ze bij Invicta FC.

Gillian Robertson had, tijdens het laatste UFC evenement van het jaar, gehoopt het jaar mooi af te kunnen sluiten. Ze begon het jaar, door Cortney Casey via een ‘armbar’ en Poliana Botelho via een unanimous decision te verslaan, met twee overwinnen op rij. Maar in het laatste gevecht van 2020 was de Braziliaanse Taila Santos net een maatje te groot voor Robertson. “The Savage” verloor het gevecht via een unanimous decision en eindigde het jaar, dat zo goed begon, met een bittere nasmaak.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »