breaking news

Miles Johns vs. Kevin Natividad toegevoegd aan UFC “Halloween” evenement op 31 oktober

September 26th, 2020 | by Marcel Dorff
Miles Johns vs. Kevin Natividad toegevoegd aan UFC “Halloween” evenement op 31 oktober
UFC
0

Fortis MMA vechter Miles Johns keert terug in de Octagon. De Bantamweight vechter gaat het op 31 oktober aanstaande opnemen tegen UFC debutant Kevin Natividad. Beide vechters treffen elkaar in het UFC APEX te Las Vegas, Nevada. Het gevecht zal deel uit maken van de Preliminary Card en werd bekend gemaakt door MMA Junkie.

Miles Johns (MMA 10-1/UFC 1-1) maakte na een korte amateur carrière in 2014 de overstap naar de professionals. Johns die traint bij Fortis MMA wordt gezien als een van de grootste talenten in het Amerikaanse regionale circuit. Johns won zijn eerste drie gevechten waarna hij in 2016 werd gecontracteerd door Legacy FC. Johns won ook zijn debuutpartij daar en zou na de fusie van Legacy FC en RFA in LFA mee over gaan. Johns imponeerde in de LFA organisatie met overwinningen tegen Levi Mowles, Caio Machado en Eric Ellington. Dit leverde hem in November 2018 een titelgevecht op tegen Adrian Yanez voor de vacante LFA Bantamweight titel. Johns vocht sterk en won het gevecht via Split Decision. In Maart 2019 zou hij zijn titel verdedigen tegen Vince Cachero, maar moest geblesseerd afhaken. Johns kreeg vervolgens de kans om tijdens het derde seizoen van de Dana White’s Contender Series een UFC contract te verdienen. Johns werd gematcht tegen Richie Santiago. Johns domineerde het gevecht en won via Unanimous Decision. Dana White was lyrisch over de prestatie van Johns en gaf hem een UFC contract. In September 2019 maakte Johns zijn UFC debuut tegen Cole Smith tijdens UFC Vancouver. In een zeer taai gevecht wist Johns uiteindelijk via Split Decision in de thuisstad van Smith de overwinning mee terug naar Texas te nemen. Helaas voor Johns wist hij in zijn tweede partij zijn ongeslagen record niet te behouden. Via KO in de tweede ronde werd verloren van Mario Bautista.

Embed from Getty Images

Kevin Natividad (MMA 9-1/UFC 0-0) maakte na een amateur carrière van vijf jaar in 2016 de overstap naar de professionals. Natividad wist te imponeren met twee overwinningen bij de WFF organisatie in Arizona en zou vervolgens een contract tekenen bij Combate Americas. Daar wist hij tijdens zijn debuut Irwin Rivera te verslaan via Majority Decision. Het zou echter maar bij een gevecht blijven bij de organisatie. Natividad zou hierna bij de Iron Boy MMA organisatie tweemaal winnen en tussendoor een ongelukkig debuut hebben bij de LFA organisatie waar binnen 10 seconden werd verloren. Ondanks dit gegeven keerde hij in 2018 terug bij de LFA organisatie. Natividad wist liefst vier partijen op rij te winnen met als meest in het oog springende overwinning een KO tegen Kyle Estrada in Juli 2020. Natividad tekende in Augustus 2020 een contract bij de UFC. Hij zou zijn debuut maken tegen Brian Kelleher. Echter werd hij positief getest voor COVID-19 en ging de partij niet door.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »