breaking news

Miles Johns vs. Anderson dos Santos nu tijdens UFC 265

July 21st, 2021 | by Jamal Boussenaf
Miles Johns vs. Anderson dos Santos nu tijdens UFC 265
UFC
0

Het bantamweight gevecht tussen Miles Johns en Anderson dos Santos, dat op 17 juli had moeten plaatsvinden, heeft een nieuwe datum gekregen, zo meldt MMA Fighting. De twee gaan het nu op 7 augustus, tijdens UFC 265, in het Toyota Center in Houston, Texas tegen elkaar opnemen. Het eerste gevecht ging, door een positieve test in de hoek van Dos Santos, niet door.

Miles Johns maakte na zijn deelname aan de Dana White’s Contender Series als ongeslagen vechter zijn debuut bij de UFC. De voormalig LFA bantamweight kampioen debuteerde met een split decision winst tegen Cole Smith. Vervolgens verloor Johns, via een TKO, van Mario Bautista. Maar hij wist zich te herpakken. In zijn meest recente gevecht wist Johns Kevin Natividad knock-out te slaan en zo een ‘Performance of the Night’ bonus binnen te slepen.

Anderson dos Santos kende een moeizaam begin aan zijn UFC-carrière. De Braziliaan debuteerde in een featherweight gevecht tegen Nad Narimani en verloor het gevecht via een unanimous decision. Vervolgens koos Dos Santos ervoor om een gewichtsklasse lager te vechten. In zijn tweede gevecht nam hij het op tegen Andre Ewell, ook dit gevecht ging via een unanimous decision verloren. Maar in zijn derde en meest recente gevecht wist Dos Santos, door Martin Day via een ‘guillotine choke’ te submitten, eindelijk te winnen.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »