breaking news

Mike Rodriguez vs. Marcin Prachnio toegevoegd aan UFC evenement op 22 augustus

July 27th, 2020 | by Marcel Dorff
Mike Rodriguez vs. Marcin Prachnio toegevoegd aan UFC evenement op 22 augustus
UFC
0

Mike Rodriguez keert op 22 augustus aanstaande terug in de Octagon. Hij neemt het op in de Light-Heavyweight divisie tegen de Pool Marcin Prachnio die voor het eerst sinds september 2018 weer zijn opwachting maakt in de Octagon. De partij zal plaatsvinden in het UFC APEX te Las Vegas, Nevada. MMA Fighting maakte de partij bekend.

Mike Rodriguez (MMA 10-4-0-1/UFC 1-2-0-1) maakte in 2014 zijn Pro-MMA debuut. Rodriguez traint bij Lauzon MMA waar hij wordt getraind door UFC Lightweight vechter Joe Lauzon. Rodriguez maakte naam voor zichzelf in de East Coast MMA scene in de VS. Zo kwam hij maar liefst achtmaal uit voor de CES MMA organisatie. Van die acht partijen won hij er zes. Alle zes partijen werden voortijdig beslist. Rodriguez werd in Augustus 2017 uitgenodigd om mee te doen aan de Dana White’s Tuesday Night Contender Series. Rodriguez nam het op tijdens het Main Event van Week 5 tegen Jamelle Jones. Via een Flying Knee en daarop volgende stoten won Rodriguez via KO vroeg in de eerste ronde en verdiende hij een UFC contract. Rodriguez debuteerde vervolgens in April 2018 tijdens UFC 223 tegen Devin Clark. Clark controleerde de partij en won via een eenzijdige Unanimous Decision. Rodriguez wist vervolgens in December 2018 tijdens UFC Milwaukee wel zijn eerste overwinning te pakken in de Octagon. Via TKO in de eerste ronde werd gewonnen van Adam Milstead. Rodriguez werd vervolgens gekoppeld aan Gian Villante tijdens UFC Sacramento in Juli 2019. Echter zou Villante niet vechten en verving de Braziliaan John Allan de New Yorker. Allan won het gevecht via Unanimous Decision. Echter werd de Braziliaan positief getest na het gevecht. Hierdoor werd de partij omgezet in een No Contest. Rodriguez werd vervolgens tijdens UFC Busan ingeroosterd tegen Da Un Jung. Rodriguez verloor vroeg in de eerste ronde via KO.

Embed from Getty Images

Marcin Prachnio (MMA 13-4/UFC 0-2) is een Poolse MMA vechter die traint bij Tatsujin Dojo in Indonesië. Prachnio was een van de grotere namen bij de ONE Championship organisatie. Nadat Prachnio in 2015 de FFC titel won werd hij gecontracteerd door ONE Championship. Prachnio won zijn eerste drie gevecht binnen de organisatie, waarna hij een titelgevecht kreeg aangeboden tegen Vitaly Bigdash in de Middleweight divisie. Helaas voor Prachnio raakte hij geblesseerd waardoor hij niet zou vechten voor de titel. Prachnio maakte nog eenmaal zijn opwachting voor ONE Championship tegen Gilbert Galvao. Via KO vroeg in de eerste ronde pakte Prachnio zijn vierde opeenvolgende overwinning voor de organisatie. Met een winstreak van acht gevechten zou Prachnio in Februari 2018 zijn UFC debuut maken tegen Jake Collier. Echter raakte Collier geblesseerd en was Sam Alvey de nieuwe tegenstander. Alvey versloeg Prachnio via KO in de eerste ronde. Helaas kon Prachnio ook in zijn tweede UFC partij geen overwinning pakken. Via KO in de eerste ronde werd in September 2018 verloren van Magomed Ankalaev.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »