breaking news

Mike Perry en Daniel Rodriguez treffen elkaar op 10 april

February 17th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Mike Perry en Daniel Rodriguez treffen elkaar op 10 april
UFC
0

Welterweights Mike Perry en Daniel Rodriguez gaan het op 10 april, tijden een UFC Fight Night, tegen elkaar opnemen, zo meldt Fighter Path. Het is nog niet bekend waar het evenement zal plaatsvinden. Al is de verwachting dat dit in het UFC Apex in Las Vegas zal zijn.

Mike Perry maakte in 2016, als ongeslagen vechter, zijn debuut bij de UFC. Hij had een goed begin, door vier van zijn vijf gevechten te winnen. Zo verloor hij van Alan Jouban, maar wist hij alle vier de gevechten door middel van een knock-out of TKO te winnen. Maar na zijn winst tegen Alex Reyes gaat het een stuk minder met Perry. Zo wist hij maar drie van de negen partijen die daarop volgden te winnen. De gewonnen partijen tegen Paul Felder, Alex Oliveira en Mickey Gall eindigden allemaal via een decision. In zijn meest recente gevecht verloor Perry, via een unanimous decision, van veteraan Tim Means.

Daniel Rodriguez deed in 2019 mee aan de Dana White’s Contender Series, hij won zijn gevecht maar kreeg geen contract aangeboden. Een half jaar later mocht hij alsnog zijn UFC debuut maken. Dit deed hij succesvol, door Tim Means met een ‘standing guillotine choke’ te verslaan. Hier kreeg Rodriguez een ‘Performance of the Night’ bonus voor. Vervolgens wist hij Gabe Green via een unanimous decision en Dwight Grant via een knock-out te verslaan. In zijn meest recente gevecht was Nicolas Dalby een maatje te groot voor hem, waardoor Rodriguez zijn eerste verlies bij de UFC opliep.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »