breaking news

Middleweight Kampioen Vitaly Bigdash op herhaling tegen Aung La N Sang

May 27th, 2017 | by Marcel Dorff
Middleweight Kampioen Vitaly Bigdash op herhaling tegen Aung La N Sang
ONE Championship
0

Vlak na afloop van ONE Championship 55 eerder vandaag maakte de organisatie het Main Event bekend voor het volgende evenement. Middleweight Kampioen Vitaly Bigdash zal zijn titel verdedigen in een rematch tegen Aung La N Sang. Het gevecht zal plaatsvinden in het thuisland van de uitdager, namelijk in Myanmar. Op 30 Juni 2017 is het Thuwunna Indoor Stadium te Yangon, Myanmar het decor voor ONE Championship 56 : Light of a Nation.

Vitaly Bigdash is een 32-jarige vechter uit Rusland en weet niet wat verliezen is. Hij draagt momenteel een record van negen overwinningen. Geen enkele partij viel in de handen van de jury totdat hij eerder dit jaar tegen Aung La N Sang vocht. Bigdash won dit gevecht via Unanimous Decision. Verder heeft Bigdash onder andere gewonnen van Magomed Magomedkerimov en Igor Svirid. Hij heeft gevochten voor promoties als ProFC, OC en Glory World Series.

Aung La N Sang is een 32-jarige vechter uit Myanmar. Aung La N Sang heeft als bijnaam de Burmese Python. Hij heeft een record van 19 win partijen en 4 verliespartijen. Hij komt uit voor het team Crazy 88 Brazilian Jiu-Jitsu en staat bekend om zijn zeer sterke groundgame. Zo won hij 11 keer met submission, 7 keer met KO en één keer via decision. Aung La N Sang krijgt nu verrassend opnieuw de kans om voor de titel te vechten.

Zowel Bigdash als La N Sang vochten niet meer sinds hun onderlinge partij.

Comments are closed.

Translate »