breaking news

Middleweight gevecht tussen Punahele Soriano en Anthony Hernandez op 26 juni

March 18th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Middleweight gevecht tussen Punahele Soriano en Anthony Hernandez op 26 juni
UFC
0

Punahele Soriano en Anthony Hernandez gaan het op 26 juni, tijdens een UFC Fight Night, tegen elkaar opnemen, zo meldt MMA Junkie. Vorig jaar stond er een ontmoeting tussen de twee op de planning, maar toen ging het gevecht niet door. Het is nog niet bekend waar het desbetreffende evenement zal plaatsvinden.

Punahele Soriano is nog ongeslagen in zijn professionele MMA-carrière. De Hawaïaan deed in 2019 mee met de Dana White’s Contender Series en wist na zijn overwinning op Jamie Pickett een UFC contract binnen te slepen. “Story Time” maakte een half jaar na zijn deelname zijn debuut bij de organisatie. Tijdens UFC 245 wist hij Oskar Piechota knock-out te slaan. In zijn meest recente gevecht, in januari, nam Soriano het op tegen de ongeslagen Serviër Dusko Todorovic, die hij via een TKO wist te verslaan.

Anthony Hernandez heeft eveneens aan de Dana White’s Contender Series meegedaan. Tijdens zijn deelname aan de show wist hij Jordan Wright knock-out te slaan, maar het resultaat werd omgedraaid naar een ‘No Contest’ omdat Hernandez positief testte op marihuana. “Fluffy” is 2-2 in de UFC en al zijn gevechten bij de organisatie eindigden op een finish. Zo werd hij in zijn debuut, tegen Markus Perez, via een ‘anaconda choke’ verslagen om vervolgens het gevecht daarop, tegen Jun Yong Park, via een ‘anaconda choke’ te winnen. In het gevecht daarop nam hij het op tegen Kevin Holland, dit gevecht verloor Hernandez via een TKO. In zijn meest recente partij stond Hernandez tegenover BJJ-specialist Rodolfo Vieira in de octagon. Hij deed wat niemand had verwacht en wist Vieira, via een ‘guillotine choke’, te submitten. Hiervoor kreeg hij de ‘Performance of the Night’ bonus.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »