breaking news

Middleweight gevecht tussen Laureano Staropoli en Jamie Pickett op 9 oktober

June 25th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Middleweight gevecht tussen Laureano Staropoli en Jamie Pickett op 9 oktober
UFC
0

Laureano Staropoli en Jamie Pickett gaan het op 9 oktober, tijdens een nog onbekend UFC evenement, tegen elkaar opnemen, zo meldt Somos MMA. Het is nog niet bekend waar het evenement zal plaatsvinden. Beide vechters verloren hun laatste gevecht.

Laureano Staropoli maakte in 2018 zijn UFC-debuut in de welterweight divisie. Hij wist zijn eerste twee gevechten, via een unanimous decision, te winnen. Maar de twee gevechten daarop waren minder succesvol. Staropoli verloor ze allebei, waarna hij eerder deze maand zijn debuut in de middleweight divisie maakte. Na drie rondes bleek Roman Dolidze een maatje te groot en verloor Staropoli zijn derde gevecht op rij.

Jamie Pickett maakte, na twee deelnames aan de Dana White’s Contender Series, in december zijn UFC-debuut. Hij nam het op tegen Tafon Nchukwi, die hem via een unanimous decision wist te verslaan. Zijn tweede en meest recente gevecht eindigde ook onsuccesvol. Pickett nam het vorige maand, tijdens UFC 262, op tegen Jordan Wright en verloor het gevecht via een TKO.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »