breaking news

Middleweight gevecht tussen Jordan Wright en Jamie Pickett tijdens UFC 262

March 8th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Middleweight gevecht tussen Jordan Wright en Jamie Pickett tijdens UFC 262
UFC
0

Jordan Wright en Jamie Pickett gaan het op 15 mei, tijdens UFC 262, in een middleweight gevecht tegen elkaar opnemen, zo meldt MMA Junkie. Het is nog onbekend waar het desbetreffende evenement zal plaatsvinden.

Jordan Wright maakte afgelopen zomer, tijdens UFC Fight Night: Munhoz vs. Edgar, als ongeslagen vechter zijn UFC debuut. Hij nam het op tegen Ike Villanueva, die hij in de eerste ronde via een TKO wist te verslaan. In zijn tweede en meest recente gevecht kwam er een einde aan de ongeslagen reeks van “The Beverly Hills Ninja”. Tijdens UFC 255 nam Wright het op tegen Joaquin Buckley en werd hij in de tweede ronde knock-out geslagen. Elk gevecht van Wright eindigde hierdoor door middel van een finish.

Jamie Pickett maakte vorig jaar eveneens zijn UFC debuut. Na drie deelnames aan de Dana White’s Contender Series was het dan eindelijk zo ver. Pickett verloor zijn eerste twee deelnames aan het programma, maar tijdens zijn derde deelname wist hij Jhonoven Pati via een TKO te verslaan om zo een UFC contract te verdienen. In december maakte Pickett tegen Tafon Nchukwi zijn debuut bij de organisatie. Hij verloor het gevecht via een unanimous decision.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »