breaking news

Middleweight gevecht tussen Joaquin Buckley en Antônio Arroyo op 18 september

July 23rd, 2021 | by Jamal Boussenaf
Middleweight gevecht tussen Joaquin Buckley en Antônio Arroyo op 18 september
UFC
0

Joaquin Buckley en Antônio Arroyo gaan het op 18 september, tijdens een UFC Fight Night, tegen elkaar opnemen, zo meldt MMA Junkie. Het is nog onbekend waar het desbetreffende evenement zal plaatsvinden.

Joaquin Buckley maakte vorig jaar augustus zijn debuut in de UFC en kwam in een halfjaar tijd viermaal in actie. Hierin wist hij een record van 2-2 neer te zetten. Elk gevecht eindigde door middel van een finish. Buckley verloor zijn debuut, via een TKO, van Kevin Holland. Vervolgens wist hij twee gevechten op rij, via een knock-out, te winnen. Waaronder zijn ‘Knock-Out of the Year’ tegen Impa Kasanganay. In zijn meest recente gevecht, in januari, werd Buckley door Alessio Di Chirico knock-out getrapt.

Antônio Arroyo is nog op zoek naar zijn eerste overwinning in de UFC octagon. De Braziliaan maakte in 2019 zijn debuut bij de organisatie en kwam tweemaal in actie. Beide gevechten tegen André Muniz en Deron Winn eindigde in een unanimous decision verlies voor Arroyo. Arroyo heeft te maken gehad met meerde annuleringen van zijn gevechten. Zo gingen er in totaal zes van zijn partijen niet door. Waaronder zijn gevecht tegen Tom Breese dat in juni had moeten plaatsvinden. Toen werd Breese, op de avond van het gevecht, wegens medische redenen afgeraden te vechten.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »