breaking news

Mickey Gall vs. Jordan Williams toegevoegd aan UFC evenement op 24 juli

April 27th, 2021 | by Marcel Dorff
Mickey Gall vs. Jordan Williams toegevoegd aan UFC evenement op 24 juli
UFC
0

Mickey Gall maakt op 24 juli aanstaande zijn opwachting in de Octagon. De Amerikaan gaat het opnemen tegen zijn landgenoot Jordan Williams in de Welterweight divisie. Beide vechters treffen elkaar op een nog later bekend te maken locatie. MMA Fighting wist de partij te melden.

Mickey Gall (MMA 6-3/UFC 5-3) is een vechter die uitkomt voor Miller Brothers MMA. Gall kwam voor het eerst in beeld tijdens de tweede aflevering van ”Dana White Lookin’ for a Fight”. Gall won zijn partij voor de Dead Serious MMA promotie en daagde CM Punk uit. Dana White was geïnteresseerd, maar nog niet geheel overtuigd. Gall mocht zijn UFC debuut maken begin 2016 tegen de in het MMA debuterende Mike Jackson. Als Gall won zou hij zijn gewenste partij tegen CM Punk krijgen. Gall had weinig moeite met Jackson en versloeg hem via Rear Naked Choke Submission vroeg in de eerste ronde. Gall kreeg vervolgens zeven maanden later zijn gewenste partij tegen CM Punk. CM Punk was kansloos vanaf de start en verloor via Rear Naked Choke Submission in de eerste ronde. Gall daagde na het gevecht Sage Northcutt uit. De UFC zag dit wel zitten en plande de match-up in tijdens het Co-Main Event van UFC on FOX 22 in Sacramento, Californië. Gall had het lastig in de eerste ronde, maar wist uiteindelijk in de tweede ronde orde op zaken te stellen en het gevecht wederom via Rear Naked Choke Submission te winnen. Gall keerde vervolgens in November 2017 terug in de Octagon in New York tegen Randy Brown. Gall werd gedomineerd door Brown en verloor uiteindelijk via Unanimous Decision. Het eerste verlies voor Gall in zijn Pro-MMA carrière. Gall kwam echter in Augustus 2018 tijdens UFC Lincoln zeer sterk terug. Via Rear Naked Choke Submission in de eerste ronde versloeg Gall zijn tegenstander George Sullivan. Gall kon hier echter in zijn daarop volgende partij alles behalve een goed vervolg aan geven. Tijdens UFC 235 in Maart 2019 werd Gall volledig gedomineerd door UFC veteraan Diego Sanchez. Gall verloor via TKO in de tweede ronde. Vervolgens zou Gall in Augustus 2019 een short notice gevecht aannemen tijdens UFC Newark tegen Salim Touahri. Gall won het gevecht via Unanimous Decision. Gall werd door de UFC vervolgens in December 2019 gematcht tegen voormalig Interim Kampioen Carlos Condit. Echter raakte Condit geblesseerd en werd voor Gall geen nieuwe tegenstander gevonden. En ook in Februari 2020 kwam Gall niet in actie. De geplande partij tegen Alex Oliveira werd om onbekende redenen gecanceld. Gall zou vervolgens wel vechten in Juni 2020. Tegenstander was Mike Perry. Gall kon echter niet overtuigen en verloor via Unanimous Decision. Gall zou drie maanden later terugkeren in de Octagon tegen Miguel Baeza. Echter raakte Gall geblesseerd en moest hij noodgedwongen afzeggen.

Embed from Getty Images

Jordan Williams (MMA 9-4-0-1/UFC 0-1-0-0) maakte in 2013 zijn professionele MMA debuut. De Amerikaan vocht onder meer partijen voor Tachi Palace Fights en won zijn debuutpartij voor Bellator MMA. Williams kreeg met een 7-2 record tijdens het tweede seizoen van de Dana White’s Contender Series de kans om een UFC contract te verdienen. Williams won zijn partij via TKO in de derde ronde van Tim Caron, maar kreeg geen UFC contract. Later werd de partij omgezet in een No Contest nadat er sporen van Marihuana in het bloed van Williams was gevonden. Williams won vervolgens van Diego Herzog bij Bellator MMA en keerde voor het derde seizoen van DWCS terug. Ditmaal nam hij het op tegen de ongeslagen Ramazan Kuramagomedov. Williams verloor via Split Decision en kreeg wederom geen contract. Echter bleek driemaal is scheepsrecht ook voor Williams te gelden. Tijdens het vierde seizoen nam hij een short notice partij aan tegen Gregory Rodrigues. Williams versloeg Rodrigues via KO in de eerste ronde en kreeg ditmaal wél zijn UFC contract. Williams zou in Oktober 2020 zijn UFC debuut maken tegen Nassourdine Imavov. Williams verloor de partij via Unanimous Decision.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »