breaking news

Mickey Gall treft George Sullivan tijdens UFC Fight Night Lincoln

July 12th, 2018 | by Marcel Dorff
Mickey Gall treft George Sullivan tijdens UFC Fight Night Lincoln
UFC
0

De UFC heeft via de Lincoln Journal Star bekend gemaakt dat Mickey Gall op 25 Augustus 2018 terugkeert in de Octagon. Tijdens UFC Fight Night 135 is George Sullivan de tegenstander in de Welterweight divisie. Beide vechters treffen elkaar in de Pinnacle Bank Arena te Lincoln, Nebraska. Het gevecht zal waarschijnlijk deel uit maken van de Preliminary Card.

Mickey Gall (MMA 4-1/UFC 3-1) is een vechter die uitkomt voor Miller Brothers MMA. Gall kwam voor het eerst in beeld tijdens de tweede aflevering van ”Dana White Lookin’ for a Fight”. Gall won zijn partij voor de Dead Serious MMA promotie en daagde CM Punk uit. Dana White was geïnteresseerd, maar nog niet geheel overtuigd. Gall mocht zijn UFC debuut maken begin 2016 tegen de in het MMA debuterende Mike Jackson. Als Gall won zou hij zijn gewenste partij tegen CM Punk krijgen. Gall had weinig moeite met Jackson en versloeg hem via Rear Naked Choke Submission vroeg in de eerste ronde. Gall kreeg vervolgens zeven maanden later zijn gewenste partij tegen CM Punk. CM Punk was kansloos vanaf de start en verloor via Rear Naked Choke Submission in de eerste ronde. Gall daagde na het gevecht Sage Northcutt uit. De UFC zag dit wel zitten en plande de match-up in tijdens het Co-Main Event van UFC on FOX 22 in Sacramento, Californië. Gall had het lastig in de eerste ronde, maar wist uiteindelijk in de tweede ronde orde op zaken te stellen en het gevecht wederom via Rear Naked Choke Submission te winnen. Gall keerde vervolgens in November 2017 terug in de Octagon in New York tegen Randy Brown. Gall werd gedomineerd door Brown en verloor uiteindelijk via Unanimous Decision. Het eerste verlies voor Gall in zijn Pro-MMA carrière.

Embed from Getty Images

George Sullivan (MMA 17-6-0-1/UFC 3-3-0-0) kwam in 2014 de UFC binnen nadat hij zijn CFFC belt liefst viermaal had verdedigd. Sullivan werd gekoppeld aan Mike Rhodes. Rhodes maakte als RFA Kampioen ook zijn debuut voor de UFC. Sullivan wist het gevecht over drie rondes uiteindelijk te winnen via Unanimous Decision. Nadat Sullivan in hetzelfde jaar Igor Araújo voor eigen publiek KO wist te slaan, kreeg hij in Tim Means een zeer sterke tegenstander in 2015. Means bleek te sterk en finishte Sullivan via Arm-Triangle Choke Submission in de derde ronde. Drie maanden later revancheerde Sullivan zich voor zijn verlies door Dominic Waters via Unanimous Decision te verslaan. In 2016 vocht Sullivan slechts een keer. In Januari werd in de eerste ronde via KO verloren van de Rus Alexander Yakovlev. Sullivan zou het later dat jaar opnemen tegen Hector Urbina, maar werd door USADA van het evenement afgehaald nadat hij zelf had aangegeven iets te hebben gebruikt wat tegen de regels zou kunnen zijn. USADA legde Sullivan een schorsing op van 1 jaar. Deze schorsing liep af op 30 Januari 2017, waardoor Sullivan in Februari 2017 zou terugkeren tegen Randy Brown. Echter werd Sullivan wederom door USADA van het gevecht afgehaald na wederom een positieve test. Opnieuw volgde er een schorsing waardoor het meer dan twee jaar geleden was dat Sullivan in Januari 2018 de Octagon instapte. Tijdens UFC Charlotte was Niko Price de tegenstander. In een zeer competitief gevecht moest Sullivan uiteindelijk vlak voor het einde van de tweede ronde zijn meerdere erkennen in Price. Price won via een Rear Naked Choke Submission.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA volgen voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »