breaking news

Michel Pereira vs. Zelim Imadaev tijdens UFC evenement op 5 september

July 15th, 2020 | by Redactie
Michel Pereira vs. Zelim Imadaev tijdens UFC evenement op 5 september
UFC
0

De spectaculaire Michel Pereira keert op 5 september aanstaande terug in de Octagon. De Braziliaan gaat het opnemen tegen Zelim Imadaev in de Welterweight divisie. Beide vechters treffen elkaar op een nog nader te bepalen locatie. Het gevecht werd eerder al gemeld door Brett Okamoto, en is inmiddels bevestigd.

Michel Pereira (MMA 23-11-0-2/UFC 1-2-0-0) is een Braziliaanse MMA vechter die sinds 2012 te vinden is in het professionele circuit. Pereira heeft bij heel veel organisaties zowel in Brazilië als over de hele wereld gevochten. Zo vocht de Braziliaan voor Jungle Fight, XFC, WFCA, Shooto Brasil en Kunlun Fight. Zijn beste tijd had hij echter bij de Servische SBC organisatie waar hij zowel de titel won als deze verdedigde. Tijdens zijn twee recente gevechten voor de ROAD FC organisatie imponeerde Pereira met twee KO finishes in de eerste ronde. Mede door zijn spectaculaire manier van vechten dwong hij een contract af bij de UFC. Pereira debuteerde voor de UFC in Juni 2019 tijdens UFC Rochester tegen de Engelsman Danny Roberts. Pereira wist Roberts in de eerste ronde via een Flying Knee en stoten te finishen. Pereira kreeg hiervoor de Performance of the Night bonus en zal meedingen voor “UFC debut of the year” aan het einde van het jaar. Pereira zou vervolgens tijdens UFC Vancouver in September 2019 vechten tegen Sergey Khandozhko. Helaas kreeg Khandozhko zijn visum niet rond waarna Pereira werd gekoppeld aan Tristan Connelly. Pereira verloor als grootste favoriet op het evenement van de nieuwkomer via Unanimous Decision. Pereira werd vervolgens in Februari 2020 tijdens UFC Rio Rancho gekoppeld aan Diego Sanchez. Pereira vocht sterk, maar verloor via diskwalificatie in de derde ronde.

Embed from Getty Images

Zelim Imadaev (MMA 8-2/UFC 0-2) is een Tsjetsjeense MMA vechter die sinds 2016 actief is in het Pro-MMA. De talentvolle Imadaev startte zijn carrière bij de Gage Fighting organisatie in Dagestan, Rusland. Vervolgens vocht hij voor de Octagon Fighting Sensation waar hij driemaal won via spectaculaire finishes. Hierdoor werd hij opgemerkt door de Fight Nights Global organisatie. Imadaev maakte in 2017 met een 5-0 record zijn debuut voor Fight Nights Global tegen Kenan Guliev. Imadaev won via TKO na iets meer dan anderhalve minuut. Echter was zijn partij vier maanden later nog iets spectaculairder. Via een Spinning Back Elbow in de eerste ronde werd Yuri Izotov via KO gefinisht. Zijn 100% finishratio via KO hield Imadaev ook intact tijdens zijn laatste gevecht voor Fight Nights Global. Ditmaal werd de Kroaat Ivan Gluhak via KO na 13 seconden verslagen. Imadaev maakte vervolgens tijdens UFC 236 in Atlanta zijn UFC debuut tegen Max Griffin. In een vrij gelijkwaardige partij verloor Imadaev via Majority Decision. Imadaev zou vervolgens in Augustus 2019 terugkeren tijdens UFC Newark tegen Salim Touahri. Echter raakte Imadaev geblesseerd waarna hij zich noodgedwongen moest afmelden. Uiteindelijk zou Imadaev wel vechten in November 2019. In Moskou verloor Imadaev in de tweede ronde via KO van de Engelsman Danny Roberts.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »