breaking news

Michael ‘Venom’ Page vs. Shinsho Anzai voor Bellator & Rizin: Japan

December 7th, 2019 | by Lennart Van Arendonk
Michael ‘Venom’ Page vs. Shinsho Anzai voor Bellator & Rizin: Japan
Bellator MMA/RIZIN FF
0

De promoties laten twee vlaggenschepen opvaren voor Bellator 237: Fedor vs. Rampage. Zo mag Michel ‘Venom’ Page de Japanse Shinsho Anzai op December 29 een warm welkom heten op het wedstrijdveld in de Saitama Super Arena van Japan.

Michael Page (MMA 16-1/ Bellator 12-1) is een 32-jarige Engelsman met zeer spectaculaire en creatieve technieken. Met zijn freestyle kickboxing weet hij zeer nauwkeurig de zwakke plekken van zijn tegenstander te vinden. De zwaar populaire Page weet ook buiten de kooi indruk te maken. Zijn interviews en woorden komen altijd opmerkelijk voorbij en weten zijn tegenstander vaak te bereiken. Page staat vooral bekend om zijn snoeiharde knock-out tegen Evangelista Santos en zijn partij tegen Paul Daley en Douglas Lima.

Shinsho Anzai (MMA 11-3) komt van Pancrase, DEEP en de UFC af. De Japanse Anzai is razend populair in Azië en was daarom altijd van de partij bij de UFC evenementen in dit continent. Anzai staat bekend om zijn worstelen maar weet ook staand klappen te geven. Zo heeft hij de meeste overwinningen geboekt met een technische knock-out.

Bellator & Rizin: Japan kent verder atleten als Fedor Emelianenko, Quinton Jackson, Michael Chandler, Lorenz Larkins, Daron Cruickshank, Jon Tuck en Ren Hiramoto.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »