breaking news

Michael Page vs. Fernando Gonzalez officieel voor Bellator MMA 163

August 27th, 2016 | by Marcel Dorff
Michael Page vs. Fernando Gonzalez officieel voor Bellator MMA 163
Bellator MMA
0

Michael Page maakt zijn terugkeer naar de Bellator Cage. Opnieuw staat de Bellator sensatie gepland tegen Fernando Gonzalez. Een gevecht dat al twee keer eerder gepland stond. Een blessure en visumproblemen zorgden ervoor dat beide keren gecancelled werden.

Michael ”Venom” Page (MMA 11-0/Bellator 7-0) is de Engelse sensatie van Bellator MMA. Page heeft op twee gevechten na al zijn tegenstanders in de eerste ronde weten te stoppen. Alleen UFC veteraan Nah-Shon Burrell (Dec) en Evangelista ”Cyborg” Santos (KO 2e ronde) wisten het langer dan een ronde tegen Page vol te houden. Cyborg moest dit echter bekopen met een ”Flying Knee” KO. De impact was zo hard dat het Cyborg’s schedel (voorhoofd) verbrijzelde. Een van de meest schokkende blessures ooit gezien in een organisatie als Bellator MMA.

Fernando ”The Menifee Maniac” Gonzalez (MMA 25-13/Bellator 5-0) is een veteraan in de sport die voor organisaties als onder meer WEC, Strikeforce, KOTC & Gladiators Challenge heeft gevochten. In Bellator MMA is Gonzalez net als Page ongeslagen. Gonzalez heeft een aantal mooie winpartijen op zijn conto staan in de Bellator Cage. Mannen als Karo Parisyan, Karl Amoussou en Marius Zaromskis werden aan de zegekar gebonden. Hierna volgden nog overwinningen op Curtis Millender en Gilbert Jamal Smith. Gonzalez werd in twee van zijn Bellator partijen na afloop positief getest voor marihuana metabolieten. Zijn overwinningen bleven gehandhaafd.

Bellator 163 zal plaatsvinden op 18 November 2016 in het SAP Center te San Jose, Californië.

Leave a Reply

Translate »