breaking news

Michael McDonald en Valerie Létourneau gaan debuut voor Bellator maken

November 29th, 2017 | by Stefan Van Erp
Michael McDonald en Valerie Létourneau gaan debuut voor Bellator maken
Bellator MMA
0

Michael McDonald en Valerie Létourneau gaan beiden hun debuut voor Bellator maken. Beide vechters tekenden onlangs voor de promotie en maken op 15 december aanstaande tijdens Bellator 191 hun eerste opwachting in de Metro Radio Arena in Newcastle, Verenigd Koninkrijk. 

Michael McDonald (17-4) zal het op gaan nemen tegen Peter Ligier (8-1-1) in de Bantamweight divisie terwijl Valerie Létourneau (8-6) in de Flyweight divisie haar opwachting gaat maken tegen Kate Jackson (9-2-1).

Micheal McDonald heeft met zijn slechts 26 jaar al aardig wat ervaring opgedaan in de kooi. Zo heeft hij tegen de top van de wereld in zijn gewichtsklasse gevochten en met onder anderen Renan Barao, John Lineker, Urijah Faber and Brad Pickett de degens gekruist. McDonald staat bekend als een attractieve vechter en wist maar liefst 15 van zijn 17 overwinningen voortijdig te behalen. Zijn tegenstander, de 31-jarige Fransman Peter Ligier, is sinds 2013 actief in het professionele circuit. In zijn 8 overwinningen was hij in staat om er 5 voortijdig te eindigen en zal bij zijn Bellator debuut niet anders van plan zijn.

De in Canada geboren Valerie Létourneau is een voormalig titel contender uit de UFC. Zij vocht al eens voor de titel tegen Joanna Jedrzejczyk in de Strawweight divisie maar wist deze niet te winnen. Voor Bellator gaat zij een gewichtsklasse omhoog wat beter bij haar natuurlijke gewicht aansluit. De 34-jarige Létourneau traint bij American Top Team en wist vier van haar overwinningen te halen via KO. Haar tegenstander Kate Jackson vocht al eerder voor Bellator. In augustus wist zij Colleen Schneider te verslaan wat alweer haar vijfde overwinning op rij betekende. De Engelse laat dit jaar zien in uitstekende vorm te zijn en vormt dus een groot gevaar voor de debuterende Létourneau.

 

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.

Translate »