breaking news

Michael McBride maakt UFC debuut, vervangt Mairbek Taisumov tegen Nik Lentz

September 1st, 2016 | by Marcel Dorff

Door een blessure bij Mairbek Taisumov kan de Rus niet vechten op 10 September 2016 tijdens UFC 203 tegen Nik Lentz. Hierdoor valt Michael McBride in die hiermee zijn officiële debuut voor de UFC zal maken.

Nik Lentz (MMA 26-7-2-1/UFC 10-4-1-1) zit al sinds 2009 in de UFC. Lentz weet over het algemeen zijn partijen in de UFC wel te winnen, alleen tegen top competitie lukt het de American Top Team vechter vaak niet. Hierdoor is Lentz ook niet geranked en wordt hij eigenlijk meer als een gatekeeper gezien. Lentz wist onder meer te winnen van Tyson Griffin, Manny Gamburyan, Hacran Dias en recent van Danny Castillo.

Michael McBride (MMA 8-1/UFC 0-0) is de MidWest Cage Championship kampioen en neemt dit gevecht aan op ”9 days notice”. Wat opvalt is dat alle overwinningen van McBride via een Submission waren. McBride vocht zeven van zijn in totaal negen partijen voor de MidWest Cage Championship organisatie. Een keer vocht hij voor Bellator, en een keer voor de RFA. Zijn partij in Bellator won hij, de partij voor de RFA ging verloren.

Over de aard van de blessure van Mairbek Taisumov is bij het schrijven van dit artikel niet bekend.

muj

 

Leave a Reply

Translate »