breaking news

Michael Bisping vs Georges St-Pierre gaat niet door. Bisping nu tegen Romero

May 11th, 2017 | by Stefan Van Erp

Dana White heeft in een interview met FOX Sports Australia aangegeven dat het gevecht tussen Michael Bisping en Georges St-Pierre van tafel is. White vind dat Bisping zijn titel moet gaan verdedigen en wil niet wachten tot St-Pierre klaar is om te vechten.

Begin maart kondigde voormalig UFC Welterweight kampioen zijn terugkeer naar de UFC aan. Na een periode van moddergooien tussen de UFC en St-Pierre kwamen beide partijen toch tot elkaar. De UFC beloofde St-Pierre een titelgevecht. St-Pierre gaf aan dat hij op Middleweight wil vechten en dus werd het gevecht met Bisping op poten gezet. Een speciale persconferentie met St-Pierre en Bisping moest er voor zorgen dat het gevecht meer gehyped werd.

Echter bleef het daarna een tijd stil rondom Bisping en St-Pierre. Tegelijkertijd begon de rest van de divisie ongeduldig te worden en riep Luke Rockhold onlangs zelfs op om helemaal niet meer te vechten totdat er meer duidelijkheid kwam rondom de titel. Deze duidelijkheid is er nu. Begin deze week postte St-Pierre een filmpje op zijn social media waarin hij aangaf klaar in oktober klaar te zijn om te vechten. Daar wil de UFC niet op wachten.Dana White heeft aangegeven dat Yoel Romero de volgende in lijn is om het op te gaan nemen tegen Michael Bisping. Hierover zegt hij het volgende:
“Georges St-Pierre is saying he will not be ready to compete now until November. Who knows if that’s even the case? It could be next year. … So we’re not waiting for Georges St-Pierre anymore. We’re moving on with the division, and Yoel Romero will get the next shot.”

Zowel Bisping als St-Pierre hebben niet gereageerd op de aankondiging van White. Ook is de datum voor het gevecht tussen Romero en Bisping nog niet bekend. Verwacht wordt dat dit in ieder geval voor oktober zal gebeuren.

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »