breaking news

Melvin Manhoef vecht tijdens Bellator 210 tegen Chidi Njokuani

September 19th, 2018 | by Lennart Van Arendonk
Melvin Manhoef vecht tijdens Bellator 210 tegen Chidi Njokuani
Bellator MMA
0

Bellator MMA heeft een schitterend main-event aangekondigd voor Bellator 210. De promotie reist op 30 november af naar de WinStar World Casino and Resort van Thackerville, Oklahoma. Tijdens het main event vecht Melvin Manhoef tegen de Amerikaanse Chidi Njokuani.

Powered by Aiki Budo.

Melvin Manhoef (MMA 30-14-1-2/Bellator 2-3-0-1) is een echte MMA veteraan. Manhoef vocht in zijn carrière tegen de besten in zijn gewichtsklasse. Van Gegard Mousasi tot Robbie Lawler en van Kazushi Sakuraba tot Mark Hunt, Manhoef vocht tegen iedereen. De MMA veteraan kwam in 2014 de Bellator MMA organisatie binnen. In een zeer sterk debuut versloeg Manhoef de Amerikaan Doug Marshall via KO in de eerste ronde. Echter werd 2014 in mineur afgesloten na een KO verlies in de tweede ronde tegen Joe Schilling. Nadat een KO verlies tegen Alexander Shlemenko werd overturned in een No-Contest herpakte Manhoef zich op fenomenale wijze tegen Hisaki Kato. Kato werd in de eerste ronde KO geslagen, dit leverde Manhoef een titelgevecht op tegen Rafael Carvalho. Manhoef verloor zoals eerder gezegd al via een zeer controversiële Split Decision en mist ook tijdens de rematch niet te winnen. Manhoef tekende in mei 2018 een nieuwe multi-fight deal bij Bellator MMA.

Chidi Njokuani (MMA 18-5-0-1/Bellator 5-1) zit juist in de beste fase van zijn carrière. Njokuani wist de afgelopen jaren negen partijen te winnen waarvan enkele spectaculaire knock-out overwinningen. Na verschillende wedstrijden op catchweight vecht hij nu voor de Middleweight divisie. Naast de verschillende MMA partijen kent Njokuani ook enkele professionele kickbokspartijen. Zo vocht hij voor de Light Heavyweight divisie en wist hij hier twaalf van de veertien partijen te winnen.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »