breaking news

Melsik Baghdasaryan vs. TJ Laramie toegevoegd aan UFC 268 in New York

August 31st, 2021 | by Marcel Dorff
Melsik Baghdasaryan vs. TJ Laramie toegevoegd aan UFC 268 in New York
UFC
0

Melsik Baghdasaryan wist tijdens zijn debuut de Performance of the Night bonus in de wacht te slepen. De Armeniër keert op 6 november aanstaande terug in de Octagon. Tijdens UFC 268 in New York is de Canadees TJ Laramie de tegenstander in de Featherweight divisie. Beide vechters treffen elkaar in de Madison Square Garden Arena. Het gevecht werd bekend gemaakt door MMA Empire.

Melsik Baghdasaryan (MMA 6-1/UFC 1-0) is een Armeense MMA vechter die traint bij Glendale Fight Club in Glendale, Californië. Baghdasaryan verloor zijn MMA debuut in 2014, maar stapte vervolgens over naar het kickboksen. Uiteindelijk zou hij in 2019 weer terugkeren in het MMA. Baghdasaryan won vier partijen in 2019 en had daar in totaal iets meer dan een minuut voor nodig. Alle partijen werden gewonnen via KO. De UFC was zo onder de indruk dat Baghdasaryan een uitnodiging kreeg voor het vierde seizoen van de Dana White’s Contender Series. Baghdasaryan nam het op tegen Dennis Buzukja. In een zeer gelijkwaardige partij won Baghdasaryan via Unanimous Decision. Dana White wilde Baghdasaryan terugvragen later dat seizoen echter was Baghdasaryan geblesseerd. Uiteindelijk tekende Baghdasaryan in 2021 alsnog een contract bij de UFC. In Juli 2021 maakte Baghdasaryan zijn UFC debuut tegen Collin Anglin die eveneens debuteerde voor de organisatie. Baghdasaryan won de partij via een Headkick TKO in de tweede ronde. Het leverde de Armeen de Performance of the Night bonus op.

Embed from Getty Images

TJ Laramie (MMA 12-4/UFC 0-1) is een Canadese MMA vechter die sinds 2015 is te aanschouwen in het professionele MMA circuit. Laramie wist drie van zijn eerste vier partijen winnend af te sluiten en tekende in 2016 bij het hoog aangeschreven TKO. Daar zou Laramie uitgroeien tot een van de grootste Canadese talenten in het MMA. Tijdens zijn vijfde partij voor de organisatie won hij de vacante titel door Charles Jourdain via Unanimous Decision te verslaan. Laramie verdedigde de titel eenmaal met succes tegen João Luis Nogueira, maar verloor vervolgens de titel tegen Alex Morgan. Dit was voor de tweede maal dat Laramie verloor van Morgan. Laramie tekende vervolgens bij de PFC organisatie in London, Ontario, Canada. Ook daar wist Laramie hoge ogen te gooien en pakte hij in zijn derde partij de titel. Vervolgens kreeg de Canadees de kans om tijdens het vierde seizoen van de Dana White’s Contender Series voor een UFC contract te vechten tegen Daniel Swain. In een zeer interessante partij won Laramie nadat Swain in verband met een ribblessure niet verder kon. Dana White was overtuigd van het talent van Laramie waardoor de Canadees het gewilde UFC contract bemachtigde. In September 2020 maakte Laramie zijn UFC debuut tegen Darrick Minner. Een debuut om heel snel te vergeten. Laramie verloor binnen een minuut via een Guillotine Choke Submission. Laramie werd vervolgens in Mei 2021 gekoppeld aan Damon Jackson, maar trok zich om onbekende redenen terug.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »