breaking news

Mellony Geugjes vs. Lanchana Green vechten tijdens UCMMA 55

March 6th, 2018 | by Lennart Van Arendonk
Mellony Geugjes vs. Lanchana Green vechten tijdens UCMMA 55
MMA
0

Mellony Geugjes en Lanchana Green gaan tegen elkaar strijden tijdens Ultimate Challenge MMA (UCMMA) 55. Het evenement staat op 12 mei 2018 geschreven in de agenda van de Troxy in Londen en zal het podium geven aan vechters als Mickey Millar, John Smith en Paul Webster.

Al sinds 2002 heeft de Ultimate Challenge Mixed Martial Arts organisatie meer dan honderd verschillende professionele gevechten georganiseerd. Oprichter Dave O’Donnell (voorheen bekend van Cage Rage) heeft als doel om opkomende talenten te matchen met grote vechters om deze een podium te geven voor het echte werk. Ook wil hij het imago van het Britse MMA zowel voor het thuis als het internationale publiek verhogen.

De 25-jarige Mellony Geugjes (2-3) heeft vooral veel successen geboekt in het kickboksen waar zij op dit moment ook nog actief is. Ook staat ze volgende week tegenover de Franse Eva Dourthe tijdens een MMA evenement van EBD 3. Geugjes steekt niet onder stoelen of banken dat zij graag de stap naar een grote promotie wil maken. De UFC of GLORY zijn haar hoofddoelen op dit moment. Onlangs daagde zij nog huidig GLORY kampioene Tiffany van Soest uit. Geugjes zit op dit moment in een win streak van 2 partijen en lijkt steeds comfortabeler te worden in het MMA. Met een overwinning op Lanchana Green zal zij zich meer in de kijker vechten bij de grotere MMA organisaties.

Zowel Geugjes als Lanchana Green dede beide een poging in de Amerikaanse realityserie en MMA-competitie The Ultimate Fighter. Lanchana verloor hier in de semi-final van dag 1 op submission van Amanda Bobby Cooper.

Volg MMA DNA voor meer MMA nieuws!

Comments are closed.

Translate »