breaking news

Mellony Geugjes vecht voor toernooiwinst en “titleshot” tegen Manon Fiorot

June 24th, 2019 | by Marcel Dorff
Mellony Geugjes vecht voor toernooiwinst en “titleshot” tegen Manon Fiorot
EFC
0

De Nederlandse Mellony Geugjes is zoals inmiddels bekend doorgedrongen tot de finale van het “EFC – The Fighter 2” toernooi. Eerder was al uitgelekt dat Geugjes de finale zou vechten, echter werd het vrijdag pas officieel bekend. Toen werden de halve finales uitgezonden van het toernooi. Geugjes versloeg de sterke ATT vechtster Kayla Hracho terwijl de Française Manon Fiorot afrekende met Cornelia Holm.

Hierdoor staat Geugjes nu in de finale aankomende zaterdag tegen Manon Fiorot. Het gevecht dient als Co-Main Event van de EFC 80 card die plaats zal vinden in het Carnival City te Johannesburg, Zuid-Afrika. Het Main Event gaat om de Interim Middleweight titel tussen voormalig UFC vechter en voormalig EFC kampioen Garreth McLellan en Brendan Lesar die via het “EFC – The Fighter 1” deze kans wist te bemachtigen.

De winnares van het gevecht tussen Geugjes en Fiorot schrijft niet alleen het toernooi op haar naam. Maar mag ook op een latere datum vechten voor de titel tegen Women’s Flyweight kampioene Amanda Lino.

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »