breaking news

Mellony Geugjes vecht volgende partij in Bulgarije

May 5th, 2017 | by Stefan Van Erp
Mellony Geugjes vecht volgende partij in Bulgarije
MMA
0

Mellony Geugjes zal op 4 juni haar volgende MMA partij gaan vechten in Sofia, Bulgarije. Tijdens SFC 5 zal haar tegenstandster de Griekse Christina Stelliou zijn. Het gevecht zal plaatsvinden in de klasse tot 55 kilogram.

Mellony Geugjes won in september van vorig jaar haar eerste MMA partij door Judith Levi te verslaan via een Split Decision tijdens Contenders Norwich 16. Geugjes vocht daarna een aantal kickboks partijen waar zij onder anderen de titel bij Krush pakte. Geugjes heeft naast kickboksen ook ambities in het professionele MMA. Zo deed zij onder anderen mee met het talentenprogramma voor de UFC “The Ultimate Fighter”. Ze werd geselecteerd na de try-outs maar kwam te kort tegen Amanda Cooper om het huis van TUF binnen te komen. Geugjes wil in de toekomst graag uitkomen in de UFC. Echter is zij nu van mening om eerst een aantal partijen buiten de UFC te draaien voordat zij daar aan de slag gaat.

Haar tegenstander, de 21-jarige Christina Stelliou, heeft 2 professionele MMA partijen op haar naam staan. In 2015 verloor ze bij haar debuut via een Submission. Haar tweede partij was ze wel succesvol. Dit was afgelopen februari. Stelliou won via een TKO in de tweede ronde van Eleni Gathi tijdens Cage Survivor. Stelliou is van nature een Mauy Thai vechtster waarin zij een record heeft van 29 gewonnen partijen en 2 verliespartijen.

Geugjes geeft aan dat ze verwacht dat het vooral een staande partij gaat worden gezien de achtergrond van beide dames. Echter ziet Geugjes ook geen problemen als het gevecht naar de grond gaat. “Het maakt niet uit hoe, maar ik weet dat dit mijn partij gaat worden!” aldus Geugjes.

Volg MMA DNA voor al het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »