breaking news

Mellony Geugjes vecht tegen Cristina Stanciu tijdens SFC 6

November 8th, 2017 | by Stefan Van Erp
Mellony Geugjes vecht tegen Cristina Stanciu tijdens SFC 6
SFC
0

Mellony Geugjes gaat het op 13 januari 2018 opnemen tegen voormalig UFC vechtster Cristina Stanciu tijdens SFC 6 in Sofia, Bulgarije. Geugjes vocht in juni haar laatste partij voor SFC en wist toen te winnen via een Rear-Naked Choke in de derde ronde van de partij. Geugjes komt met Stanciu een sterke tegenstander tegen die haar wellicht verder kan helpen in haar MMA carrière.

Mellony Geugjes (2-3) is pas sinds een jaar echt actief in het MMA. De 25-jarige Geugjes heeft vooral veel successen geboekt in het kickboksen waar zij op dit moment ook nog actief is. Zo gaat zij later dit jaar haar Krush titel verdedigen in China. Geugjes steekt niet onder stoelen of banken dat zij graag de stap naar een grote promotie wil maken. De UFC of GLORY zijn haar hoofddoelen op dit moment. Onlangs daagde zij nog huidig GLORY kampioene Tiffany van Soest uit. Geugjes zit op dit moment in een win streak van 2 partijen en lijkt steeds comfortabeler te worden in het MMA. Met een overwinning op Stanciu zal zij zich meer in de kijker vechten bij de grotere MMA organisaties.

Cristina Stanciu (5-2) is een allround vechtster die sinds 2014 vecht in het professionele circuit. Nadat Stanciu haar eerste vijf partijen won in de RXF promotie kreeg zij een contract bij de UFC. Daar vocht zij twee keer en moest beide keren haar meerdere herkennen in haar tegenstander. Stanciu verloor tegen Maryna Moroz via Decision en daarna was Cortney Casey-Sanchez een maatje te groot via een TKO in de eerste ronde. Stanciu kreeg geen verlenging van haar contract en gaat het nu dus tegen Geugjes opnemen in Bulgarije.

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.

Translate »