breaking news

Mellony Geugjes vecht MMA partij op 26 mei in China

May 9th, 2018 | by Stefan Van Erp
Mellony Geugjes vecht MMA partij op 26 mei in China
MMA
0

Mellony Geugjes vecht op 26 mei aanstaande een MMA partij in China. Tijdens Glory of Heroes 31 in Bejing vecht Geugjes deze partij op korte termijn tegen de Chinese Meng Bo. Het gevecht zal plaatsvinden in de klasse tot 56 kilogram. 

Geugjes vecht haar zevende professionele MMA partij en wist er tot nu toe 2 winnend af te sluiten. Geugjes verdiende haar sporen al ruimschoots in het kickboksen waar zij meerdere titels heeft weten te verzamelen.  In aanloop voor deze partij trainde Geugjes in de Verenigde Staten met Team Alpha Male. Het wordt voor Geugjes de eerste partij voor Glory of Heroes en zij treft daarin de sterke Meng Bo.

Meng Bo heeft inmiddels 15 professionele partijen op haar naam staan en wist er hiervan 10 te winnen. Zesmaal wist zij haar overwinning voor de bel te halen (viermaal Subision en tweemaal via TKO). Bo heeft al een aantal partijen gevochten voor deze promotie. Op dit moment zit zij in een mindere fase van haar carrière en verloor 3 van haar laatste 4 partijen.

Geugjes vecht in oktober voor haar eerste MMA titel. Zij neemt het dan op tegen Griet Eeckhout voor de eerste SHC Flyweight titel.

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.

Translate »