breaking news

Mellony Geugjes vecht in Zuid Afrika voor EFC titelgevecht

January 9th, 2019 | by Redactie
Mellony Geugjes vecht in Zuid Afrika voor EFC titelgevecht
EFC
0

Mellony Geugjes vecht in Zuid Afrika mee met het programme “The Fighter”. Dit is te vergelijken met The Ultimate Fighter van de UFC. Tijdens dit seizoen van The Fighter is de EFC op zoek naar een dame die het op kan nemen tegen de Amanda Lino. Zij is de huidige kampioene in de gewichtsklasse tot 57 kilogram.

Powered by Aiki Budo.

Mellony Geugjes vecht regelmatig haar MMA partijen en het lijkt er op dat zij zich nu meer focust op deze discipline. Zo won Geugjes onlangs een MMA partij tijdens Team Spirit Gala in Beverwijk. Nu is Geugjes dus uitgenodigd om mee te doen met dit televisie format.

De teams zullen gecoacht worden door voormalig UFC vechter Garreth McLellan en Brendan Lesar. Deze coaches zullen morgen hun teams samenstellen. McLellan en Lesar nemen het op 4 mei tegen elkaar op voor de vacante wereldtitel in het Middleweight. De winnares van het programma zal waarschijnlijk in juni vechten om de titel.

Geugjes kijkt erg uit naar dit avontuur en is er op gebrand om dit programma te winnen en de EFC titel binnen te slepen. Het programma wordt in maart uitgezonden. Het is nog niet bekend hoe het in Nederland te ontvangen zal zijn.

 Geugjes met een aantal deelnemers van het programma:

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.

Translate »