breaking news

Mellony Geugjes vecht in december voor titelprolongatie

September 28th, 2017 | by Stefan Van Erp
Mellony Geugjes vecht in december voor titelprolongatie
Kickboksen
0

Mellony Geugjes gaat op 9 december in Tokyo haar Krush -50kg titel proberen te verdedigen tegen de Japanse Kana. Geugjes gaat op voor haar tweede titelverdediging nadat zij eerder in april haar titel succesvol wist te verdedigen tegen Momi.

Mellony Geugjes won in januari dit jaar de titel door haar komende tegenstander Kana te verslaan via een Decision. Daarna wist Geugjes het dus te winnen van Momi via een dominante overwinning via Unanimous Decision. Kana won na haar verliespartij twee partijen voor Krush. Dit was in mei tegen Grace Spider (Decision) en vorige maand tegen Emily Matthew (KO). Kana zegt vandaag op de persconferentie dat ze gebrand is op wraak voor haar eerdere verliespartij tegen Geugjes en ze belooft haar aanhang dat ze deze keer met een KO gaat winnen.

Mellony Geugjes geeft aan dat ze deze partij wel zag aankomen. Tegenover MMA DNA zegt zij het volgende: “Kana is een van de beste vechters in Japan en gezien de geweldige partij die we hebben neergezet verwachtte ik al wel dat Krush deze partij zou organiseren. Ik ben klaar voor haar en ben ervan overtuigd dat de titel mee naar huis gaat. Ik ga voor de Knock-Out en er gaan zware bommen vallen. Ze heeft de vorige keer geproefd van mijn stoten en daar gaat ze nu weer van schrikken. Ik ben te sterk voor deze divisie en het maakt niet uit hoe ik ga winnen, maar ik ga winnen. Ik ben nu veel sterker en beter dan onze vorige partij. Ze zal gebrand zijn om van mij te winnen maar ik ben ook gebrand om te laten zien dat ik de beste ben en haar mond ga snoeren. Daarna gaan we zien wat Japan voor mij nog te bieden heeft.”

Check hier de eerste partij tussen Geugjes en Kana:

Volg MMA DNA voor al het kickboks nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.

Translate »