breaking news

Mellony Geugjes prolongeert titel bij Krush

April 3rd, 2017 | by Stefan Van Erp

Mellony Geugjes is er afgelopen weekend tijdens Krush 75 in geslaagd om haar titel succesvol te verdedigen tegen de Japanse Momi. Geugjes is sinds januari dit jaar in bezit van de Krush titel en dit was haar eerste succesvolle titelverdediging.

Al vanaf de eerste seconde van de partij waren de intenties van Geugjes duidelijk. Met de voor haar kenmerkende aanvallende stijl zette zij Momi direct onder druk. Momi probeerde te counteren en wist Geugjes een aantal keer te raken. Momi probeerde zelf druk naar voren te zetten en Geugjes maakte hier handig gebruik van door met een aantal harde combinaties vanuit de counter te komen. een van deze combinaties bracht Momi even aan het wankelen.

In de tweede ronde kwam Geugjes gelijk sterk uit de startblokken. Na een aantal harde legkicks van Geugjes werd een duidelijk grimas in het gezicht van Momi zichtbaar. Geugjes kwam er direct overheen met een harde combinatie op het lichaam van Momi. Toch vocht Momi zich eronderuit en wist op haar beurt Geugjes in verlegenheid te brengen met een aantal goede combinaties.

In ronde 3 schoot Geugjes uit de startblokken en ging vol in de aanval met een goede stootcombinatie. Deze volgde zij op met een aantal harde trappen naar het lichaam. Momi toonde haar vechtershart en bleef op de been en kwam op haar beurt ook een aantal keer goed door met haar stootcombinaties. De ronde ging op en neer zonder dat een van beide dames echt in de problemen kwamen. De jury gaf de overwinning aan Mellony Geugjes via een Unanimous Decision.

Bekijk hier de partij van Geugjes tegen Momi:

Comments are closed.

Translate »