breaking news

Mellony Geugjes in actie tijdens EBD 7

August 21st, 2019 | by Lennart Van Arendonk
Mellony Geugjes in actie tijdens EBD 7
Combat Sports
0

Mellony Geugjes is op 12 oktober ingeroosterd om te vechten tijdens European Beatdown 7. Het evenement gaat plaatsvinden in de Mons Arena van Bergen in België. Ze vecht in de Flyweight divisie tegen de Russische Viktoria Sklyarova.

Geugjes vocht haar laatste partij tegen Manon Fiorot tijdens de finale van ‘The Fighter 2’ in Johannesburg, Zuid-Afrika. Ze wist deze plek te bemachtigen na een sterke overwinning van ATT vechster Kayla Hracho. Helaas was Fiorot te sterk en ging de Women’s Flyweight titel haar voorbij.

Op 12 oktober vecht Geugjes tegen de Russische Viktoria Sklyarova. Deze 29-jarige vechtster was eerder actief binnen de Bantamweight divisie en heeft een professioneel record van 2 om 1. Ze verloeg Yaroslava Kichigina met een technische knock-out tijdens Russian Cagefighting Championship en versloeg Ilona Avdeeva met een unanieme beslissing tijdens International Martial Arts Tournament (IMAT).

Mellony Geugjes vs. Viktoria Sklyarova:

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »