breaking news

Melissa Gatto tekent UFC contract en vecht tegen Talita Bernardo tijdens UFC 237

April 4th, 2019 | by Redactie
Melissa Gatto tekent UFC contract en vecht tegen Talita Bernardo tijdens UFC 237
UFC
0

De ongeslagen Braziliaan Melissa Gatto gaat haar debuut maken in de UFC. De ongeslagen vechtster vervangt Jessica-Rose Clark en neemt het op tegen landgenote Talita Bernardo tijdens UFC 237 in Rio de Janeiro, Brazilië. Het gevecht zal deel uit maken van de Preliminary Card. Het evenement staat gepland voor 11 Mei 2019 in de Jeunesse Arena. Combate wist de partij bekend te maken.

Talita Bernardo (MMA 5-3/UFC 1-2) is een BJJ specialiste die in 2015 haar Pro-MMA debuut maakte. Een succesvol debuut met een Rear Naked Choke Submission in de eerste ronde tot gevolg. Bernardo vocht vervolgens in 2015 nog driemaal. Een gevecht ging verloren via Unanimous Decision, en de andere twee gevechten gewonnen via Armbar Submission binnen één minuut. In 2016 kwam Bernardo eenmaal in actie tegen Gisele Moreira in de Aspera FC organisatie. Bernardo won via Unanimous Decision. Begin dit jaar in Polen vocht Bernardo tegen de Hongaarse Iren Racz. Dit gevecht werd in de eerste ronde beslist via Rear Naked Choke Submission in het voordeel van de Bernardo. In Augustus 2017 stond de Bernardo gepland om het op te nemen tegen Alexa Conners in wat haar VS debuut had moeten worden. Echter werd Conners wegens een zeer slechte ”weight-cut” niet gecleared, waardoor het gevecht zou komen te vervallen. Door het uitvallen van Germaine de Randamie voor UFC Rotterdam in September 2017, maakte Bernardo haar UFC debuut tegen Marion Reneau. Na een sterke eerste ronde had Bernardo moeite om het tempo bij te houden en werd ze zes seconden voor het einde van het gevecht gefinisht via TKO. Bernardo keerde vervolgens terug tijdens UFC St.Louis in Januari 2018 tegen de Mexicaanse Irene Aldana. Ditmaal verloor Bernardo via Unanimous Decision waardoor ze nog altijd op haar eerste overwinning in de Octagon moest wachten. Deze overwinning kwam in Moncton in Oktober 2018. Via Unanimous Decision werd Sarah Moras verslagen. Bernardo zou vervolgens vechten tegen Jessica-Rose Clark in Mei 2019, maar Clark moest zich afmelden waardoor Melissa Gatto de nieuwe opponente zal zijn.

Embed from Getty Images

Melissa Gatto (MMA 6-0-2/UFC 0-0-0) is een Braziliaanse MMA vechtster die sinds 2016 te vinden is in het Pro-MMA circuit. Gatto vocht vooral in het regionale circuit van haar woonplaats Parana. Gatto wist in September 2018 te imponeren door Karolline Rosa via Kimura Submission in de eerste ronde te verslaan. Gatto komt de UFC binnen met een ongeslagen record van zes overwinningen en twee draws. Gatto die normaal uitkomt in de Flyweight divisie zal in verband met het tijdgebrek nu in de Bantamweight divisie haar opwachting maken.

Afbeeldingsresultaat voor MELISSA GATTO

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »