breaking news

Mehdi Baghdad vs. Jon Tuck UFC Fight Night Filipijnen

September 3rd, 2016 | by Stefan Van Erp

Mehdi Baghdad en Jon Tuck zullen de Octagon betreden tijdens UFC Fight Night 97 in Manila, Filipijnen. Deze partij wordt gevochten in de Lightweight division. Voor beide heren lijkt dit een “do or die” partij te gaan worden gezien hun magere resultaten in de UFC. 

Baghdad is een oud deelnemer van The Ultimate Fighter. Hij kwam het huis binnen door een overwinning op Artem Lobov. Later verloor hij tegen Julian Erosa maar kreeg toch een contract bij de UFC. Baghdad heeft inmiddels twee keer gevochten voor de organisatie en beide partijen verliezend afgesloten. In zijn professionele carrière heeft Baghdad 11 keer gewonnen en 5 keer verloren.

Ook Jon Tuck is ook een oud deelnemer van The Ultimate Fighter. Echter kwam hij het huis niet binnen. Hij verloor de toelatingsronde tegen Al Iaquinta omdat hij in de partij zijn teen brak. Tuck kreeg toch een contract en heeft inmiddels 6 keer gevochten waarvan hij er 3 won en 3 verloor. Zijn laatste partij was tijdens UFC Rotterdam tegen Josh Emmett. Deze verloor hij middels een split decision.

14215300_1305027306183079_360036145_o

Leave a Reply

Translate »