breaking news

Meervoudig Kickbokskampioene Jorina Baars tekent bij Bellator Kickboxing

November 3rd, 2016 | by Marcel Dorff

Gisterenavond laat liet Jorina Baars via Social Media weten dat ze een contract had getekend bij Bellator Kickboxing. Bellator Kickboxing bestaat sinds dit jaar en heeft al een drietal evenementen gehouden. Wanneer Baars haar debuut zal maken is niet bekend.

Jorina Baars (KKB 40-0-3/Bel.KKB 0-0) is al jarenlang ongeslagen. De 28-Jarige vechtster uit Den Helder staat wereldwijd bekend als een van de beste, zo niet dé beste Kickbokster in haar gewichtsklasse. Sinds 2014 vecht Baars onder meer voor de Lion Fight promotie. Tijdens haar debuut won ze meteen de Welterweight titel door Cris Cyborg via Unanimous Decision te verslaan. Een gevecht dat ook wereldwijd aandacht kreeg in de MMA wereld.

Baars is de derde Nederlandse vrouw die nu onder contract staat bij Bellator. Denise Kielholtz vecht in December voor de Bellator Kickboxing Women’s Flyweight Titel tegen Gloria Peritore.  Marloes Coenen zit ook in de Bellator organisatie, maar in het MMA gedeelte. Zij vecht aankomende vrijdag tegen de ongeslagen Braziliaanse Talita Nogueira.

Met ook nog Melvin Manhoef aankomende December vechtend voor de Bellator MMA Middleweight Titel en Djamil Chan als opkomend talent in de Lightweight divisie lijkt Nederland de komende tijd goed vertegenwoordigd zowel in MMA als in het Kickboksen.

cwsd7xixgaa4qr2

Leave a Reply

Translate »