breaking news

Meerdere gevechten bekend gemaakt voor Bellator evenementen

February 26th, 2021 | by Redactie
Meerdere gevechten bekend gemaakt voor Bellator evenementen
Bellator MMA
0

Er zijn een aantal gevechten aan verschillende Bellator evenementen toegevoegd. Zo meldt MMA Junkie dat Neiman Gracie en Jason Jackson het in een welterweight gevecht, tijdens Bellator 255, tegen elkaar gaan opnemen. Scott Coker meldt dat Usman Nurmagomedov tijdens hetzelfde evenement, tegen Mike Hamel in een lightweight gevecht, zijn Bellator debuut zal maken. Verder meldt MMA Junkie dat Aaron Pico het, tijdens Bellator 257, in een featherweight gevecht zal opnemen tegen Aiden Lee.

Aan de fightcard van Bellator 255, dat op 2 april plaatsvindt, zijn twee gevechten toegevoegd. Neiman Gracie neemt het op tegen “The Ass-Kicking Machine” Jason Jackson. Gracie begon zijn Bellator-carrière met zeven overwinningen op rij. In 2019 nam hij het op tegen de toenmalig Bellator welterweight kampioen Rory MacDonald, dit gevecht verloor hij via een unanimous decision. Vervolgens nam hij het een jaar later op tegen Jon Fitch, die hij via een ‘heel hook’ wist te verslaan. Jason Jackson verloor zijn Bellator debuut, maar wist daarna geen gevecht meer te verliezen. Tijdens zijn debuut, in 2019, nam hij het op tegen Ed Ruth, dit gevecht ging via een split decision verloren. Vervolgen vocht Jackson nog drie keer. Alle drie de gevechten wist hij via een unanimous decision te winnen, meest recent tegen de voormalig UFC en WEC lightweight kampioen Benson Henderson.

In het andere gevecht maakt de Dagestani Usman Nurmagomedov zijn Bellator debuut. Het neefje van Khabib Nurmagomedov is in zijn tien professionele MMA-gevechten nog ongeslagen. Hij wist negen van zijn gevechten te winnen via een finish. Zijn tegenstander Mike Hamel maakte in augustus zijn Bellator debuut. Het gevecht met Ádám Borics ging, via een split decision, verloren.

Tijdens Bellator 257, dat op 16 april zal plaatsvinden, staan Aaron Pico en de Engelsman Aiden Lee tegenover elkaar. Pico maakte in 2017, bij Bellator, zijn professioneel MMA-debuut. Hij is 7-3 bij de organisatie en al zijn gevechten, winst of verlies, eindigden via een finish. In zijn meest recente gevecht wist Pico John de Jesus, via een TKO, te verslaan. Aiden Lee maakte in 2019, na zijn overstap van Cage Warriors naar Bellator, tegen landgenoot Saul Rogers zijn debuut. Hij verloor zijn debuut, via een unanimous decision, maar wist daarna alle twee de gevechten die daarop volgden te winnen. Zo versloeg hij Damian Frankiewicz, via een ‘rear naked choke’, en wist hij in zijn meest recente gevecht Jeremy Petley met een headkick knock-out te trappen.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »