breaking news

Matthew Semelsberger treft Martin Sano Jr. tijdens UFC 266 in Las Vegas

August 13th, 2021 | by Marcel Dorff
Matthew Semelsberger treft Martin Sano Jr. tijdens UFC 266 in Las Vegas
UFC
0

De UFC heeft een opvallende partij toegevoegd voor het UFC 266 evenement op 25 september in Las Vegas. Matthew Semelsberger keert terug in de Octagon. Hij neemt het op tegen UFC debutant Martin Sano Jr. Opvallend is dat Sano Jr. een van de trainingspartners is van Nick Diaz (die eveneens op deze card vecht). Echter vocht Sano Jr. zijn laatste partij ruim vier jaar geleden. De partij zal plaatsvinden in de T-Mobile Arena.

Matthew Semelsberger (MMA 8-3/UFC 2-1) is een Amerikaanse MMA vechter die zijn professionele debuut maakte in 2017. Semelsberger wist in zijn eerste anderhalf jaar als prof een record van 4-2 neer te zetten, en maakte vervolgens in 2019 zijn opwachting bij de CFFC organisatie tegen de ongeslagen Zulkarnaiyn Kamchybekov. Semelsberger won de partij via Split Decision. Vervolgens wist hij nog twee partijen te winnen waaronder een overwinning tegen Bellator MMA veteraan Richard Patishnock. Semelsberger tekende in Augustus 2020 een UFC contract. In dezelfde maand zou hij debuteren tegen Phil Rowe. Echter raakte Rowe geblesseerd en werd vervangen door Carlton Minus. Semelsberger won de partij via Unanimous Decision. In zijn daarop volgende partij in Maart 2021 wist Semelsberger te imponeren door Jason Witt binnen enkele seconden KO te slaan. Semelsberger kreeg daarvoor de Performance of the Night bonus. Helaas voor Semelsberger wist hij er in Juni 2021 geen drie op een rij van te maken. Via een attractieve Unanimous Decision werd verloren van Khaos Williams.

Embed from Getty Images

Martin Sano Jr. (MMA 4-2-1/UFC 0-0-0) is een Amerikaanse MMA vechter die zijn carrière begon in 2012. Sano Jr. wist een record bij elkaar te vechten van 4-0 en won onder meer van Geoff Neal en Clint Roberts. Vervolgens tekende Sano Jr. bij de WSOF (inmiddels PFL) organisatie. Tijdens zijn debuut in December 2014 verloor Sano Jr. van Dominic Waters. Sano Jr. tekende vervolgens bij Bellator MMA. Hier kwam hij niet verder dan een Draw en een verliespartij. Sano Jr. vocht vervolgens ruim vier jaar niet meer. In Juli 2021 duikte zijn naam plots op bij de UFC website. Sano Jr. tekende een contract bij de organisatie.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »