breaking news

Matt Schnell vs. Tyson Nam nu op 20 januari

December 11th, 2020 | by Jamal Boussenaf
Matt Schnell vs. Tyson Nam nu op 20 januari
UFC
0

Het flyweight gevecht tussen Matt Schnell en Tyson Nam, dat op 19 december zou plaatsvinden, is nu een maand verzet. De twee vechters treffen elkaar nu op 20 januari, op Fight Island, zo meldt MMA Junkie. Het is de derde keer dat het gevecht tussen Schnell en Nam geboekt wordt.

Matt Schnell maakte, na zijn deelname aan The Ultimate Fighter, in 2016 zijn UFC debuut. Hij verloor zijn eerste twee gevechten via een knock-out. Daarna wist hij een winstreeks van vier gevechten op te bouwen. Waaronder twee finishes via een ‘rear naked choke’. Die winstreeks kwam in december van vorig jaar ten einde. Toen werd Schnell door Alexandre Pantoja knock-out geslagen. De ontmoeting met Nam is zijn eerste gevecht in ruim een jaar tijd.

Tyson Nam heeft dit kalenderjaar niet stilgezeten. Na zijn verloren UFC debuut in september van vorig jaar vocht de Hawaïaan drie keer in 2020. In februari verloor hij, via een unanimous decision, van de Nieuw-Zeelander Kai Kara-France. Maar sindsdien heeft hij geen gevecht meer verloren. Zo wist Nam, in juni, de debuterende Zarrukh Adashev knock-out te slaan, hiervoor werd hij beloond met een ‘Performance of the Night’ bonus. Vervolgens versloeg hij, in september, de eveneens debuterende Jerome Rivera via een TKO.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »