breaking news

Matt Mitrione officieel toegevoegd aan Bellator 158

July 2nd, 2016 | by Tomas Bechtel

Nog geen week na zijn eerste overwinning in Bellator is Matt Mitrione al geboekt voor zijn volgende gevecht. “Meathead” word tegenover Oli Thompson gezet tijdens Bellator 158 op 16 juli a.s.

Bellator was al snel met de aankondiging van Mitrione’s volgende gevecht. Meteen na zijn overwinning op Carl Seumanutafa tijdens Bellator 157: Dynamite 2 werd bekend gemaakt dat zijn volgende tegenstander de Britse veteraan Oli Thompson zou worden. Dit werd nog niet meteen officieel gemaakt aangezien Mitrione nog niet bij de dokter langs was geweest.

Mitrione liet in de UFC zien dat hij bij de absolute top van de zwaargewichten hoort, met overwinningen op o.a. Derrick Lewis, Gabriel Gonzaga en Kimbo Slice. En nu zal hij zich een weg naar de top van Bellator moeten vechten. Oli Thompson zal daar in zijn Bellator debut gegarandeerd een stokje voor willen steken. Thompson heeft zijn laatste vijf gevechten op rij gewonnen. Ook Thompson heeft twee maal in de UFC gevochten, dit zonder succes.

Bellator 158 zal plaatsvinden in de O2 Arena in Londen en word Zondag 17 juli om 22:15 uur (24 uur na het evenement) uitgezonden op Spike TV in Nederland. Zal Mitrione weer een stapje dichterbij zijn eerste MMA titel komen?

Leave a Reply

Translate »